Windows 10 Anniversary Update kan förhindra att Bluetooth-enheter väcker Mac-datorer

Läs om vad du ska göra om du inte kan väcka din Mac med en Bluetooth-enhet, till exempel ett tangentbord eller en mus, när du har uppdaterat Windows 10 i Boot Camp.

När du uppdaterar Windows 10 med Windows 10 version 1607 (kallas även Anniversary Update) kan poster i Windows-registret som behövs för att väcka datorn med Bluetooth-enheter raderas. Därför kan inte Bluetooth-enheter väcka din Mac när den är startad till Windows med Boot Camp.

För att få funktionen att fungera igen installerar du om programvaran för Windows-stöd på din Mac.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.