Om macOS Sierra 10.12.4-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS Sierra.

Uppdateringen macOS Sierra 10.12.4 förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Lägger till Night Shift så att färgerna på bildskärmen automatiskt ändras till den varmare delen av färgspektret när det har blivit mörkt.
  • Lägger till Siri-stöd för cricketresultat, spelscheman och spelarregister från Indian Premium League och International Cricket Council.
  • Lägger till dikteringsstöd för shanghainesiska.
  • Förbättrar stöd för höger-till-vänster-språk för Touch Bar, verktygsfältet och Safaris flikväljare.
  • Löser olika problem med återgivning och anteckningar i förhandsvisningen av PDF-filer.
  • Tydligare visning av ämnesraden i konversationsvyn i Mail.
  • Åtgärdar problem som kan förhindra innehåll från att visas i meddelanden i Mail.
  • Lägger till stöd för fler RAW-format för digitalkameror.

Företagsinnehåll:

• Lägger till kommandot tethered-caching som optimerar vissa hämtningar för iOS-enheter som är anslutna via USB. Du hittar mer information genom att ange man tethered-caching i Terminal.
  • Uppdaterar kommandot security så att det även omfattar alternativet delete-identity som tar bort både ett certifikat och dess privata nyckel från en nyckelkedja. Du hittar mer information genom att ange man security i Terminal.
  • Uppdaterar kommandot profiles så att det även omfattar flaggan -N som visar ett enhetsregistreringsmeddelande som uppmanar användaren att fylla i registreringen av mobilenhetshantering (MDM). Du hittar mer information genom att ange man profiles i Terminal.
  • Åtgärdar ett problem med att en tom skärm istället för macOS-inloggningsfönstret visas på den inbyggda bildskärmen på bärbara datorer som är anslutna till vissa dockningsstationer.
  • Åtgärdar ett problem som gör att ett nyligen ändrat användarkontolösenord avvisas i macOS-inloggningsfönstret om FileVault är aktiverat.
  • Lägger till möjligheten att automatiskt förnya vissa certifikat som levereras via en konfigurationsprofil.
  • Innehåller många korrigeringar av problem i Xsan.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.