Om iPhone har fastnat i hörlursläge

Få hjälp om din iPhone har fastnat i hörlursläge eller inte känner igen hörlurar.

iPhone fastnat i hörlursläge

Upplever du ett av dessa problem?

• När du ansluter hörlurar till iOS-enheten spelas ljud upp från enhetens högtalare istället för hörlurarna.
  • Du kopplar från hörlurarna, men när du justerar volymen på iOS-enheten visas fortfarande volymindikatorn för hörlurar.

Om så är fallet tar du med din enhet till en Apple Store-butik eller auktoriserad Apple-servicepartner för undersökning. Har du inte en serviceplats nära dig? Kontakta Apple-supporten.