Så här använder du Split View i Safari på din iPad

När din iPad är i liggande läge kan du använda Split View i Safari för att se två webbplatser samtidigt.

Kom igång

• Kontrollera att din iPad har den senaste versionen av iOS.
  • Du behöver en iPad Pro, iPad (5:e generationen och senare), iPad Air 2 eller iPad mini 4 för att använda Split View.

Använda Split View i Safari

1. Lägg iPad i liggande läge.
  2. Öppna Safari.
  3. Gör ett av följande för att se två webbsidor samtidigt:
    • Öppna en länk i Split View: Tryck och håll ned länken och tryck sedan på Öppna i Split View.
    • Öppna en tom sida i Split View: Tryck och håll ned  och tryck sedan på Öppna Split View.
    • Öppna en länk på andra sidan i Split View: Tryck med två fingrar på länken.
    • Flytta en flik till andra sidan i Split View: Dra fliken till höger eller vänster i Split View.

Om du vill lämna Split View trycker du på och håller ned , och sedan trycker du på Slå ihop alla flikar eller Close All [number] Tabs (Stäng alla [antal] flikar). Du kan också trycka på  för att stänga enskilda flikar och lämna Split View.

Läs mer om Split View och andra multitasking-funktioner på din iPad.