Om ditt iPad-tangentbord är litet eller delat

Läs om hur du återställer tangentbordet på iPad-skärmen om det är mindre än du förväntar dig eller om det är delat.

Om ditt iPad-tangentbord inte är i full storlek och centrerat längst ned på skärmen har du antagligen aktiverat någon av dessa funktioner:

• Flytande tangentbord, som är ett mindre enskilt tangentbord som kan flyttas var som helst på skärmen

• Delat tangentbord, delar tangentbordet i två delar som kan röra sig uppåt och nedåt

Följ stegen nedan för att återgå till standardtangentbordet.

Så här återgår du från ditt flytande iPad-tangentbord till standardtangentbordet

iPad-skärm med ett flytande tangentbord
  1. Placera två fingrar på det flytande tangentbordet.

2. Dra isär fingrarna när du vill att tangentbordet ska ha full storlek igen och släpp sedan.

Så här återgår du från ditt delade iPad-tangentbord till standardtangentbordet

iPad-skärm med delat tangentbord
  1. Tryck på ett textfält i en app så att tangentbordet visas.

2. Håll ned tangentbordsknappenIngen bildtext för denna bild i tangentbordets nedre högra hörn.

3. Flytta fingret uppåt till antingen Slå ihop eller Docka och slå ihop och släpp sedan.

Det delade tangentbordet är endast tillgängligt på iPad-modeller som har en hemknapp.

Läs mer

Ta reda på mer om att skriva med tangentbordet på skärmen på iPad samt hur du använder det flytande och det delade tangentbordet.