Om din låtidé för Musikmemon inte uppdateras till iCloud

Läs om vad du ska göra om det ser ut som att dina låtidéer i Musikmemon uppdateras till iCloud hela tiden.

Om du använder Musikmemon med iCloud uppdateras låtidéer i biblioteket automatiskt till iCloud. Om det ser ut som att låtidéer uppdateras hela tiden kanske det finns för lite utrymme i din iOS-enhet. Du kan använda iOS-enheten för att kontrollera utrymmet.

Gå till Inställningar > Allmänt > Lagring och iCloud-användning > Hantera lagring. Du ser en lista med dina appar och hur mycket lagringsutrymme de använder. Tryck på appen i listan för mer information om appens användning. Lagrade data och temporära data kanske inte räknas som användning.

Beroende på appen kan du radera delar av appens innehåll eller radera både appen och allt dess innehåll. Aviseringen Lagringsutrymmet nästan full kanske visas om din enhet nästan är full och iOS inte kan frigöra utrymme på enheten. Du måste ta bort innehåll manuellt om den här aviseringen visas.