Om macOS Sierra 10.12.3-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare av macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.3-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar automatiskt grafikbyte på MacBook Pro (15 tum, oktober 2016).
  • Löser grafikproblem vid kodning av Adobe Premiere Pro-projekt på MacBook Pro med Touch Bar (13 tum och 15 tum, oktober 2016).
  • Löser ett problem som förhindrar sökning efter skannade PDF-dokument i Förhandsvisning.
  • Löser ett kompatibilitetsproblem med PDF-dokument som exporterats med kryptering aktiverad.
  • Löser ett problem som hindrade vissa tredjepartsprogram från att importera bilder på rätt sätt från digitalkameror.

Företagsinnehåll: Löser ett problem där nätverk eller cachade användarkonton (till exempel Active Directory-konton) som använder policyn maxFailedLoginAttempts för lösenord inaktiverades.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.