Om du får ett ISO-filfel när du använder Boot Camp för att installera Windows

Lär dig vad du ska göra om du får en varning om att det behövs en ISO-fil för 64-bitars Windows 10 eller senare när du använder Boot Camp för att installera Windows på Mac-datorn.

Den här varningen kan visas om diskavbilden för Windows ISO monteras under Boot Camp-assistentprocessen. Du kan korrigera felet genom att följa dessa steg:

1. Klicka på OK i varningen.
  2. Ta bort Windows ISO-diskavbilden genom att klicka på utmatningsknappen bredvid dess namn i sidofältet i ett Finder-fönster eller genom att dra den monterade disken till papperskorgen om den visas på skrivbordet.
  3. Klicka på Fortsätt i Boot Camp-assistenten.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.