Titta på filmer, TV-program och direktsänt innehåll i Apple TV-appen

Titta på filmer och tv-program från populära strömningstjänster som Apple TV+, abonnera på premiumkanaler och se direktsända sportevenemang. Allt med Apple TV-appen.

Om det här är första gången du använder Apple TV-appen

Kontrollera att din enhet går att använda med Apple TV-appen.

Om du använder en smart-tv eller en strömningstjänst måste du först ställa in Apple TV-appen.

Apple TV-appen är förinstallerad på iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV. Om du vill kunna använda alla de senaste funktionerna på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV ska du uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS.

Bläddra mellan filmer, tv-program med mera

Öppna Apple TV-appen på din enhet och välj sedan en flik för att hitta det du söker. Läs mer om vad du ska göra om du inte kan strömma eller kolla på filmer eller tv-program med Apple TV-appen.

Fortsätt titta och hitta filmer och tv-program och lägg till kanaler på fliken Titta nu

När du går till fliken Titta nu kan du fortsätta och kolla där du slutade i avsnittet Nästa. Du kan också lägga till premiumkanaler eller använda strömningsappar på fliken Titta nu.

Om du ser Filmer, TV-program, Sport och Barn överst på skärmen väljer du en av dem för att hitta något att kolla på:

• I Filmer och TV-program kan du bläddra bland titlar, hyra filmer, köpa filmer och tv-program och se rekommendationer.
  • Om Sport är tillgängligt i din region kan du se direktsändningar, bläddra bland dina favoritsporter eller till och med välja dina favoritlag så att du aldrig missar en match.
  • På fliken Barn kan du bläddra bland titlar, hyra filmer, köpa filmer och tv-program och se rekommendationer baserat på åldersspann med mera.

Hitta dina köp och det du har hyrt under fliken Bibliotek

Om du har hyrt filmer eller köpt filmer och TV-program hittar du dem här.

På fliken Bibliotek på iPhone, iPad, iPod touch och Mac visas också Filmer, TV-program och innehåll som du har hämtat till din enhet från Apple TV+- och Apple TV-kanaler.

Andra sätt att se filmer och tv-program

Abonnera på Apple TV+ för att se helt nya tv-program och filmer från Apple Originals. Läs mer om hur du löser in ditt erbjudande om du är berättigad till ett kostnadsfritt år med Apple TV+ .
Läs om hur du skaffar Apple TV+.

Du kan abonnera på dina favoritpremiumkanaler i Apple TV-appen utan att ladda ned några appar.
Läs om hur du lägger till Apple TV-kanaler.

Du kan också använda din betal-tv eller kabelleverantör för att se program i Apple TV-appen eller på din iPhone, iPad eller iPod touch, eller din Apple TV.
Läs om hur du använder din tv-leverantör på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på din Apple TV.

Du kan till och med hyra filmer eller köpa filmer och tv-program från Apple TV-appen och sedan hämta eller strömma dem på en kompatibel enhet.
Läs om hur du hyr filmer eller köper filmer och tv-program.

Använd kontroller för att spela upp, pausa, undertexter med mera

1. Öppna Apple TV-appen på din enhet för att hitta uppspelningsreglagen.
  2. Börja titta på någonting.
  3. Tryck på skärmen, flytta din mus, tryck på styrplattan eller svep nedåt på kontrollen eller tryck på nedknappen beroende på din enhet.

Beroende på din enhet kan du använda kontrollerna till att stänga av ljudet aktivera undertexter använda AirPlay med mera.

Justera Apple TV-appens inställningar

På din iPhone, iPad eller iPod touch
Öppna appen Inställningar och rulla ned och tryck på TV.

På Mac-datorn
Öppna Apple TV-appen, välj TV från menyn högst upp på skärmen och välj sedan Inställningar.

På en Apple TV
Gå till Inställningar, välj Appar och sedan TV.

På din smart-tv eller strömningsenhet
Öppna Apple TV-appen och gå till Inställningar.

Härifrån kan du välja om du vill använda mobilnätsanslutning till att strömma filmer och tv-program på berörda enheter eller se rekommendationer baserat på det du tittar på.

Du får bara använda Apple TV-appen i privat, icke-kommersiellt syfte. Läs de fullständiga villkoren.

Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.