Titta på filmer, tv-program och direktsänt innehåll i Apple TV-appen

Titta på dina favoritfilmer och tv-program, och upptäck mer sådant du gillar. Köp eller hyr från iTunes Store. Prenumerera bara på de kanaler som du vill titta på. Med Apple TV-appen kan du göra allt på samma ställe och komma åt alla dina enheter.

Du kan använda Apple TV-appen på iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste iOS-versionen, Apple TV 4K eller Apple TV HD med den senaste tvOS-versionen, Apple TV (3:e generationen) med Apple TV-programuppdatering 7.3 eller senare och kvalificerade smart-tv-apparater.

Apple TV-appen är inte tillgänglig i alla länder och regioner.Se om Apple TV-appen är tillgänglig i ditt land eller din region.

Utforska Apple TV-appen

Så navigerar du i Apple TV-appen:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: använd flikarna längst nere på skärmen.
  • På din Apple TV eller kompatibla smart-tv: använd flikarna högst upp på skärmen.

Titta nu

Titta nu

Titta nu visar dina favoritprogram och filmer från strömningsappar, Apple TV-kanaler och iTunes Store. Den har funktionen Nästa, så att du kan fortsätta där du slutade på alla enheter som är inloggade på Apple TV-appen med ditt Apple-ID. Du hittar också film- och programförslag som valts ut just för dig, och särskilda urval baserat på allt du gillar att titta på.

Du kan också prenumerera på Apple TV-kanaler så att du kan titta på dina favoritprogram och filmer från kanaler du gillar – utan att lämna Apple TV-appen.

Bibliotek

Bibliotek

Du hittar alla dina inköp, tillsammans med aktuella hyrfilmer, på fliken Bibliotek. På iPhone, iPad eller iPod touch visar fliken Bibliotek allt som har hämtats till din enhet, till exempel filmer, tv-program och innehåll från Apple TV-kanaler.

Söka

Söka

På fliken Sök kan du söka efter populärt innehåll och hitta filmer och tv-program efter titel, skådespelare och mycket mer.

Spela upp filmer och TV-program

Tryck på skärmen för att visa uppspelningskontrollerna när du spelar upp något i Apple TV-appen eller på iOS-enheten. Här kan du göra följande:

På Apple TV och smart-tv kan du spela upp, pausa, snabbspola bakåt och styra vad som spelas upp med fjärrkontrollen. Aktivera undertexter eller visa mer information om en video du tittar på:

• På en Apple TV sveper du nedåt på fjärrkontrollens Touch-yta.
  • På en smart-tv trycker du ned på fjärrkontrollen.

Flera sätt att titta

På en Apple TV kan du styra uppspelningen och hitta något att titta på med Siri.

Om du vill har en AirPlay 2-kompatibel smart-tv med stör för HomeKit lägger du till din smart-tv i Hem-appen. Sedan kan du be Siri på din iOS-enhet att spela upp de du vill titta se på din tv och styra vad som spelas upp.

Med Apple TV Remote i Kontrollcenter kan du styra din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv direkt från låsskärmen på en iOS-enhet.

Ändra inställningarna

På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > TV.  Här kan du justera följande inställningar:

• Använda uppspelningshistoriken: Det du spelar upp på din enhet påverkar dina personliga rekommendationer och Nästa på alla enheter med stöd för Apple TV-appen. Inaktivera eller sluta använda uppspelningshistoriken för rekommendationer.
  • Via matchresultat: I USA och Kanada kan du dölja matchresultat på fliken Sport. Slå bara av Visa sportresultat.
  • Aviseringar: Få aviseringar för nya avsnitt av ett program du tittar på, sportresultat från lag du följer och annat. Läs mer om notiser.
  • Använd mobildata: Tryck på iTunes-videor och aktivera sedan Uppspelning med mobildata om du vill strömma filmer och tv-program när din enhet är ansluten till ett mobilnätverk och du vill använda mobildata. Inaktivera denna funktion om du bara vill strömma innehåll när enheten är ansluten till ett wifi-nätverk.
  • Hämtade videor: Öppna Inställningar > Allmänt > [enhet]-lagring > TV om du vill styra vad som hämtas till din enhet.

Du kan också ändra inställningar för Apple TV-appen på din Apple TV och smart-tv. På Apple TV går du till Inställningar > Appar > TV. Öppna Apple TV-appen på din smart-tv och gå till fliken Bibliotek.

Läs om hur du aktiverar begränsningar för Apple TV-appen på din iOS-enhet, Apple TV eller smart-tv.

Läs mer

Funktionerna i Apple TV-appen kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Du får bara använda Apple TV-appen i privat, icke-kommersiellt syfte. Läs de fullständiga villkoren.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.