Titta på filmer, TV-program och direktsänt innehåll i Apple TV-appen

Se Apples exklusiva originalinnehåll på Apple TV+ och prenumerera på premiumkanaler. Upptäck nya och populära filmer. Titta på innehåll från populära strömningsappar. Med Apple TV-appen kan du göra allt på samma ställe och komma åt alla dina enheter.

Du kan använda Apple TV-appen på en iPhone eller iPod touch med den senaste versionen av iOS, iPad med den senaste versionen av iPadOS, Mac med den senaste versionen av macOS, Apple TV 4K eller Apple TV HD med den senaste versionen av tvOS, Apple TV (3:e generationen) med Apple TV-mjukvaruuppdatering 7.3 eller senarekompatibla smart-TV-apparater och på vissa strömningsenheter.

Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Utforska Apple TV-appen

Navigera i Apple TV-appen med hjälp av flikarna längst ned eller högst upp på skärmen.

Titta nu

Titta nu

I Titta nu visas dina favoritprogram och filmer som du tittar på. Där finns funktionen Nästa som hjälper dig att fortsätta där du slutade. Du kan också prenumerera på Apple TV+ där du kan se Apples sprillans nya originalinnehåll. Du kan dessutom välja själv vilka premiumkanaler du vill prenumerera på. Bläddra bland filmer och TV-program som du kan köpa. Hyr filmer. Hitta förslag på filmer och TV-program och särskilda urval baserat på allt du gillar att titta på.

Bibliotek

Bibliotek

Du hittar alla dina inköp, tillsammans med aktuella hyrfilmer, på fliken Bibliotek. På fliken Bibliotek på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac visas även filmer, TV-program och innehåll från Apple TV-kanaler som hämtats till din enhet.

Söka

Söka

På fliken Sök kan du söka efter populärt innehåll och hitta filmer och TV-program efter titel, skådespelare och mycket mer.

Styra vad som spelas upp

Med kontrollerna i appen kan du spela upp, pausa, slå på undertexter, AirPlay och styra vad som spelas upp. Så här hittar du uppspelningskontrollerna:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch trycker du på skärmen.
  • På en Mac eller pc flyttar du muspekaren eller trycker på styrplattan.
  • På en Apple TV, smart-TV eller strömningsenhet använder du fjärrkontrollen.

Ändra inställningar

• På en iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > TV.
  • På en Mac öppnar du Apple TV-appen och väljer sedan TV > Inställningar.
  • På en Apple TV går du till Inställningar > Appar > TV.
  • På en smart-TV eller strömningsenhet öppnar du Apple TV-appen och går till Inställningar.

Här kan du stänga av Använd uppspelningshistorik om du inte vill se rekommendationer utifrån vad du brukar titta på. Välj Rensa uppspelningshistorik om du vill ta bort uppspelningshistoriken från alla dina enheter. Du kan dessutom hitta fler inställningar, beroende på vilken enhet du har.

Om du har en iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular-modell trycker du på iTunes-videor om du vill använda Uppspelning med mobildata. Då strömmas filmer eller TV-program när enheten är ansluten till ett mobilnät och använder mobildata. Stäng av Mobildata om du bara vill strömma innehåll när enheten är ansluten till ett wifi-nätverk.

Om du vill slå på begränsningar för Apple TV-appen, använder du Skärmtid på din Phone, iPad, iPod touch eller Skärmtid på din Mac. Du kan även slå på begränsningar på din Apple TV,  smart-TV eller strömningsenhet.

Gör mer med Apple TV-appen

Du får bara använda Apple TV-appen i privat och icke-kommersiellt syfte. Läs de fullständiga villkoren.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.