Titta på filmer, tv-program och direktsänt innehåll i Apple TV App

Fortsätta titta på dina favoritprogram och favoritfilmer, upptäck nytt innehåll och hitta nya videoappar. Med Apple TV App kan du göra allt det här på samma plats.

På fliken Titta nu i Apple TV App visas program och filmer som kommer härnäst.

Apple TV App är tillgänglig i utvalda länder och regioner. Du kan använda Apple TV App på din Apple TV* med den senaste versionen av tvOS eller på iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av iOS.

*Apple TV App är inte tillgänglig på Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Utforska Apple TV App

Börja med att öppna tv-appen:

• På din Apple TV väljer du tv-appen från hemskärmen eller trycker på hemknappen på Siri Remote
  • Tryck på tv-appen på din hemskärm på iPhone, iPad eller iPod touch.1

Använd de här flikarna i Apple TV App för att hitta innehållet du vill ha:

Titta nu

Titta nu

Titta nu2 visar dina favoritprogram från tjänster du abonnerar på, samt köp- och hyrfilmer från iTunes. Här finns avsnittet Nästa3 så att du kan fortsätta titta där du slutade, och avsnittet under där du hittar handplockade rekommendationer. Du kan också titta på sportsändningar och nyheter i realtid. Om du använder din kabel-tv-operatör med Apple TV har du åtkomst till program on-demand och ytterligare innehåll från kabel-tv-operatören i Titta nu.

Sport

Sport

I USA och Kanada kan du bläddra på fliken Sport för att se matcher som visas live, kommande matcher samt repriser att titta på. Du kan också se ställningen i matcher som pågår. Och du kan ange dina favoritlag så läggs deras matcher till automatiskt i Nästa och du får en notis när en match startar.

Bibliotek

Bibliotek

På fliken Bibliotek hittar du allt du köpt i iTunes och alla filmer du just nu hyr. På din iPhone och iPad visar fliken Bibliotek även eventuella hemmavideor som du har överfört till din enhet.

Affär

Affär

Använd fliken Affär för att hitta videoströmningsappar som du kan abonnera på eller appar som fungerar med tv-operatören. Och om din tv-operatör har stöd för enkel inloggning behöver du bara logga in en gång för att njuta av direkt åtkomst till appar som stöds och ingår i ditt tv-abonnemang. Du kan även bläddra bland nya tv-program och filmer från iTunes.

Söka

Söka

Använd fliken Sök för att söka efter spännande innehåll och hitta filmer och tv-program efter titel, skådespelare, genre och mycket mer. Eller be Siri att leta reda på något att se.

Ändra inställningarna

På Apple TV går du till Inställningar > Appar > TV. På iPhone eller iPad går du till Inställningar > TV. Sedan kan du justera de här inställningarna:

• Aktivera eller inaktivera Nästa: Om du inte vill visa visningshistoriken i tv-appen på din enhet (tidigare eller kommande), inaktiverar du Nästa. När du inaktiverar Nästa på enheten inaktiveras bara inställningarna på just den enheten, och visningsinformationen synkroniseras inte längre med dina andra enheter (fram tills du slår på Nästa igen).
  • Ta bort innehåll från vissa appar: Om du vill ta bort tidigare eller kommande innehåll i en app från tv-appen, markerar du den app du vill rensa. Välj sedan Ta bort eller Ta bort och rensa uppspelningshistorik.4
  • Rensa visningshistorik: Välj Rensa uppspelningshistorik om du vill ta bort visningshistoriken från tv-appen.4
  • Dölja matchresultat: I USA och Kanada kan du dölja matchresultat på fliken Sport. Slå bara av Visa sportresultat.
  • Du kan få notiser om lag som du följer på din Apple TV. Du kan få notiser om nya avsnitt, nya säsonger, lag du följer med mera på din iPhone eller iPad. Läs mer om notiser.

1. I tillgängliga länder och regioner ersätter Apple TV App appen Videor när du uppdaterar iPhone, iPad eller iPod touch. Videor som lagras i Video-appen, som de du har synkroniserat från iTunes eller använder via Hemmadelning, överförs till Apple TV App.
  2. Innehåll som du ser på fliken Titta nu bör kunna spelas upp direkt, såvida du inte manuellt har lagt till program eller filmer i Nästa som inte är tillgängliga (till exempel innehåll som erbjuds via appar som du inte abonnerar på, eller innehåll som du ännu inte har hyrt eller köpt).
  3. Med ditt medgivande visar Nästa endast innehåll som du har spelat upp på en Apple-enhet efter att du har uppdaterat enheten. Och om du loggar in på iTunes med samma Apple-ID på flera Apple-enheter visar Nästa ditt nuvarande innehåll från alla dessa Apple-enheter.
  4. Om du använder Apple TV App på flera enheter som delar samma Apple-ID för iTunes, justeras den här inställningen på alla dessa enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.