Använda Apple TV App på din Apple TV, iPhone, iPad och iPod touch

Fortsätta titta på dina favoritprogram och favoritfilmer, upptäck nytt innehåll och hitta nya videoappar. Med Apple TV App kan du göra allt det på samma plats.

Fliken Titta nu i Apple TV App visar program och filmer som kommer härnäst.

Apple TV App är tillgänglig i utvalda länder och regioner. Du kan använda Apple TV App på din Apple TV* med den senaste versionen av tvOS eller på din iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av iOS.

*Apple TV App är inte tillgänglig på Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Utforska Apple TV App

Kom igång genom att öppna tv-appen: På din Apple TV väljer du tv-appen från hemskärmen eller trycker på hemknappen på Siri Remote. Tryck på tv-appen på din hemskärm på iPhone, iPad eller iPod touch.1

Använd de här flikarna i Apple TV App för att hitta innehållet du vill ha:

Titta nu

Titta nu

Den här fliken har två avsnitt: Avsnittet Nästa 2 visar dina aktuella program och filmer, medan avsnittet under visar rekommendationer om nytt innehåll i dina appar, som är utvalt av vårt expertteam. Innehållet som du ser i Titta nu går att spela upp direkt3 eftersom Titta nu filtrerar på kostnadsfritt innehåll samt dina prenumerationer, köp- och hyrobjekt. I USA kan du också bläddra bland direktsända nyhetskanaler och speciella händelser.

Sport

Sport

I USA och Kanada kan du se alla dina favoritsporter i Apple TV App.

Bläddra i fliken Sport för att se matcher som visas live, kommande matcher samt repriser att titta på. Du kan också se ställningen i matcher som pågår. Om du anger dina favoritlag lägger appen till deras matcher automatiskt i Nästa och visar notiser när en match startar.

Bibliotek

Bibliotek

Öppna fliken Bibliotek och välj TV-program eller Filmer för att se en lista med alla program och filmer som du har köpt eller hyrt i iTunes Store. På iPhone och iPad visar fliken Bibliotek även dina senaste köp och hemmavideor som du har överfört till din enhet. Tryck på Visa alla för att se mer av ditt senast köpta innehåll.

Affär

Affär

Använd fliken Affär för att installera appar som har stöd för tv-appen, till exempel sådana du kan prenumerera separat på och som fungerar med ditt kabel- eller satellit-tv-abonnemang. Och om din betal-tv-operatör har stöd för Enkel inloggning behöver du bara logga in en gång för att njuta av direkt åtkomst till appar som stöds och ingår i ditt tv-abonnemang. Du kan även bläddra bland nya tv-program och filmer från iTunes.

Söka

Söka

Använd Siri eller fliken Sök för att söka efter tv-program och filmer efter titel, skådespelare eller filmteam. Om du ber Siri att spela upp ett av dina aktuella program eller någon av dina aktuella filmer, börjar uppspelningen precis där du slutade titta. Du kan även använda fliken Sök för att se populärt innehåll. Ser du något du gillar? Be Siri att lägga till programmet eller filmen i Nästa. (Eller lägg bara till innehållet i Nästa från produktens huvudsida.)

Ändra inställningarna

På Apple TV går du till Inställningar > Appar > TV. På iPhone eller iPad går du till Inställningar > TV. Sedan kan du justera dessa inställningar:

• Slå på eller av Nästa: Om du inte vill visa visningshistoriken i tv-appen på din enhet (tidigare eller kommande), slår du av Nästa. När du slår av Nästa på din enhet stängs inställningarna endast av på den enheten och visningsinformationen synkroniseras inte längre med dina andra enheter (fram tills du slår på Nästa igen).
  • Ta bort innehåll från vissa appar: Om du vill ta bort en apps tidigare och kommande innehåll från tv-appen markerar du den app du vill rensa. Välj sedan Ta bort eller Ta bort och rensa uppspelningshistorik.4
  • Rensa visningshistorik: Välj Rensa uppspelningshistorik för att ta bort din visningshistorik från tv-appen.4
  • Dölja matchresultat: I USA och Kanada kan du dölja matchresultat på fliken Sport. Slå bara av Visa sportresultat.
  • Du kan få notiser om lag som du följer på din Apple TV. Du kan få notiser om nya avsnitt, nya säsonger, lag du följer med mera på din iPhone eller iPad. Läs mer om notiser.

1. I tillgängliga länder och regioner ersätter Apple TV App appen Videor när du uppdaterar iPhone, iPad eller iPod touch. Videor som lagras i Video-appen, som de du har synkroniserat från iTunes eller använder via Hemmadelning, överförs till Apple TV App.
  2. Med ditt medgivande visar Nästa endast innehåll som du har spelat upp på en Apple-enhet efter att du har uppdaterat enheten. Och om du loggar in på iTunes med samma Apple-ID på flera Apple-enheter visar Nästa ditt nuvarande innehåll från alla dessa Apple-enheter.
  3. Innehåll som du ser i fliken Titta nu bör kunna spelas upp direkt, såvida du inte manuellt har lagt till program eller filmer till Nästa som inte är tillgängliga (som innehåll som erbjuds via appar du inte prenumererar på, eller innehåll som du ännu inte har hyrt eller köpt).
  4. Om du använder Apple TV App på flera enheter som delar samma Apple-ID för iTunes justeras den här inställningen på alla dessa enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.