Lägga till ett personligt Apple-ID som medarbetare i en hanterad iTunes U-kurs

Du kan använda ditt personliga Apple-ID för att skapa och ändra hanterade iTunes U-kurser.

Om du vill använda ett personligt Apple-ID för att skapa och ändra hanterade iTunes U-kurser måste din institution:

• Ha en aktiv ASM-organisation (Apple School Manager).
  • Skapa och tillhandahålla hanterade Apple-ID:n till lärarna.
  • Ha en offentlig iTunes U-webbplats.

Lägga till ett personligt Apple-ID som en kursmedarbetare

Innan du kan lägga till ditt personliga Apple-ID som en kursmedarbetare måste du följa dessa steg:

1. Skicka en kopia av alla iTunes U-kurser till ditt hanterade Apple-ID.
  2. Logga in på Kurshanteraren eller iTunes U för iOS och godkänna inbjudan med det hanterade Apple-ID:t.
  3. Länka din offentliga iTunes U-webbplats med din ASM-organisation.
  4. Bjud in (lägg till) personliga Apple-ID:n som tillhör administratörer eller medarbetare i Public Site Manager att bli kursmedarbetare på dina hanterade iTunes U-kurser.

Du kan sedan bjuda in ditt personliga Apple-ID som kursmedarbetare. När ditt personliga Apple-ID har lagts till som kursmedarbetare kan du använda det för att undervisa i kurser som du skapat med ASM.

Länka din offentliga iTunes U-webbplats till din ASM-organisation

Din IT-administratör behöver endast länka din offentliga iTunes U-webbplats till din ASM-organisation en gång. Be IT-administratören följa dessa steg för att länka din offentliga iTunes U-webbplats till din ASM-organisation:

1. Gå till school.apple.com.
  2. Logga in med ditt Administratörs- eller Site Manager-hanterade Apple-ID.
  3. Välj iTunes U från den vänstra panelen.
  4. Klicka på Förfrågan för att använda Public Site Manager. Om du inte redan har en offentlig webbplats skapas en ny.
  5. Klistra in URL:n i din offentliga iTunes U-webbplats, om du har den tillgänglig. (Det här steget är valfritt.)
  6. Klicka på Förfrågan.