Vad är nytt i Keynote för Mac

Läs om de nya funktionerna i Keynote 9.2 för Mac.

Nya filmformat

Lägg enkelt till HEVC-formaterade filmer i presentationer med möjlighet att minska filstorleken men ändå bevara den visuella kvaliteten.

Läs mer

Snabbkontroller

Hoppa till en specifik bild i presentationen med ett nytt menykommando.

Förbättringar inom hjälpmedel

Lägg till beskrivningar för personer som använder hjälpmedel till ljud och bild.

Läs mer

Och mer

• Bättre hjälpmedelsanpassning av exporterade PDF-filer.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för Mac.

Nyheter i Keynote 9.1 för Mac

• Stilsätt din text med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer textbundna till textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Redigera sidmallar vid samarbete om en presentation.
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.

Nyheter i Keynote 9.0 för Mac

• Skapa och dela animerade GIF-filer genom att exportera en eller flera presentationsbilder.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Skapa teman att utgå från till nya presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Presentationsbilder med bredare proportion visas bättre i diabildsnavigatorn, på ljusbordet och på presentatörens skärm.
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i presentationer.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Keynote 8.2 för Mac

• Använd Mörkt läge för att få ett dramatiskt mörkt utseende i Keynote. Kräver macOS MojaveLäs mer
  • Stöd för Synkad kamera som låter dig skanna ett dokument med din iPhone eller iPad så dyker den automatiskt upp i din presentation på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12Läs mer
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 8.1 för Mac

• Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Keynote 8.0 för Mac

• Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Förbättra presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för presentationer.

Nyheter i Keynote 7.3 för Mac

• Nytt alternativ för att filtrera objektlistan genom att skriva objektnamn. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 7.2 för Mac

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar presentationsbilder i vyn Ljusbord.
  • Rulla överallt med nya alternativ för panorering och zoomning. Läs mer
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.
  • Aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Keynote 7.1 för Mac

• Nya Objektlista gör det enkelt att markera, ändra och ordna objekt även på avancerade diabilder. Läs mer
  • Ett nytt alternativ för att visa presentationsanteckningar mot svart bakgrund gör anteckningarna lättare att läsa vid presentationer i svag belysning.
  • Öppna snabbt lösenordsskyddade dokument med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Ersätt typsnitt enkelt i hela presentationen.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller. Läs mer
  • Skapa inlägg med interaktiva presentationer på Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Keynote 7.0 för Mac

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com.
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i presentationen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar. Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera presentationer i ett fönster.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.