Vad är nytt i Keynote för Mac

Läs om de senaste uppdateringarna för Keynote för Mac 8.2.

symbol för mörkt läge

Mörkt läge

Ge Keynote ett dramatiskt och mörkt utseende. Kräver macOS Mojave.

Läs mer

symbol för kamera

Kamerasynkronisering

Ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad så visas den automatiskt i din presentation på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12.

Läs mer

symbol för mikrofon

Spela in ljud

Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild.

Läs mer

Och mer

• Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för Mac.

Vad är nytt i Keynote för Mac 8.1

• Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Keynote för Mac 8.0

• Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för presentationer.

Vad är nytt i Keynote för Mac 7.3

• Nytt alternativ för att filtrera objektlistan genom att skriva objektnamn. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Keynote för Mac 7.2

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar diabilder i vyn Ljusbord.
  • Rulla överallt med nya alternativ för panorering och zoomning. Läs mer
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.
  • Aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Vad är nytt i Keynote för Mac 7.1

• Nya Objektlista gör det enkelt att markera, ändra och ordna objekt även på avancerade diabilder. Läs mer
  • Ett nytt alternativ för att visa presentationsanteckningar mot svart bakgrund gör anteckningarna lättare att läsa vid presentationer i svag belysning.
  • Öppna snabbt lösenordsskyddade dokument med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Ersätt typsnitt enkelt i hela presentationen.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller. Läs mer
  • Skapa inlägg med interaktiva presentationer på Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.