Vad är nytt i Keynote för Mac

Läs om de nya funktionerna i Keynote 9.1 för Mac.

Nya sätt att stilsätta texten

Stilsätt texten med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar.

Läs mer

Lägga till inbäddade objekt

Placera bilder, former och ekvationer inbäddade i textrutor så att de flyttas med texten.

Läs mer

Förbättringar av samarbetsfunktioner

Redigera sidmallar när du samarbetar i en presentation.

Och mer

• Med ansiktsigenkänning placeras motiv i bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för Mac.

Nyheter i Keynote 9.0 för Mac

• Skapa och dela animerade GIF-filer genom att exportera en eller flera presentationsbilder.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Skapa teman att utgå från till nya presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Presentationsbilder med bredare proportion visas bättre i diabildsnavigatorn, på ljusbordet och på presentatörens skärm.
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i presentationer.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Keynote 8.2 för Mac

• Använd Mörkt läge för att få ett dramatiskt mörkt utseende i Keynote. Kräver macOS MojaveLäs mer
  • Stöd för Kontinuitetskamera som låter dig skanna ett dokument med din iPhone eller iPad så dyker den automatiskt upp i din presentation på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12Läs mer
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 8.1 för Mac

• Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Keynote 8.0 för Mac

• Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Förbättra presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för presentationer.

Nyheter i Keynote 7.3 för Mac

• Nytt alternativ för att filtrera objektlistan genom att skriva objektnamn. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 7.2 för Mac

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar presentationsbilder i vyn Ljusbord.
  • Rulla överallt med nya alternativ för panorering och zoomning. Läs mer
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.
  • Aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Keynote 7.1 för Mac

• Nya Objektlista gör det enkelt att markera, ändra och ordna objekt även på avancerade diabilder. Läs mer
  • Ett nytt alternativ för att visa presentationsanteckningar mot svart bakgrund gör anteckningarna lättare att läsa vid presentationer i svag belysning.
  • Öppna snabbt lösenordsskyddade dokument med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Ersätt typsnitt enkelt i hela presentationen.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller. Läs mer
  • Skapa inlägg med interaktiva presentationer på Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Keynote 7.0 för Mac

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com.
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i presentationen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar. Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera presentationer i ett fönster.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.