Vad är nytt i Keynote för iPhone och iPad

Läs mer om de nya funktionerna i Keynote 12.2 för iOS och iPadOS.

Se senaste aktivitet

Håll dig uppdaterad om allas senaste aktiviteter i gemensamma presentationer och få aviseringar när andra går med, kommenterar eller gör ändringar.

Läs mer

Samarbeta i Meddelanden

Du kan enkelt dela och se uppdateringar om din presentation i Meddelanden. Skicka ett meddelande eller starta ett FaceTime-samtal direkt från en gemensam presentation.

Ta bort bakgrunder

Välj din egen livevideobakgrund för en dramatisk effekt eller isolera snabbt en bilds motiv.*

Läs mer

Ändrat verktygsfält

Infoga objekt snabbt, hitta inställningar och kom åt dina favoritverktyg med det anpassningsbara verktygsfältet i Keynote på iPad.*

Och mer:

• Hitta vanliga åtgärder som skriv ut, byt namn och mer i den nya dokumentmenyn på iPad.
  • Arbeta enklare i flera presentationer med Blickfång på iPad-modeller som stöds.*
  • Stildiagram med ytterligare reglage för färger, linjer och talformat.
  • Ytterligare alternativ för att skriva ut och exportera pdf-filer.

Få fullständiga steg-för-steg-anvisningar och information om alla funktioner i Keynote:

Keynote Användarhandbok för iPhone

Keynote Användarhandbok för iPad

*Kräver iPadOS 16

Nyheter i Keynote 12.1 för iPhone och iPad

• Hoppa över eller spela alla bilder i en förminskad grupp.

Nyheter i Keynote 12.0 för iPhone och iPad

• Förstora presentationsbilder till en maximal zoomnivå på 400 procent.
  • Ändra teckenstorlek mer exakt med upp till två decimaler.

Nyheter i Keynote 11.2 för iPhone och iPad

• Använd kameran i din iPhone eller iPad för att visa dig själv direkt på presentationsbilderna.
  • Tillåt deltagarna att turas om med att styra en delad presentation från sina egna enheter.
  • Med hjälp av radardiagram kan du jämföra flera variabler visuellt för att visa likheter och skillnader i dina data.
  • Nya reglage för bildspel ger enkel åtkomst till bildnavigatorn, kortkommandon, källor för livevideo eller kontroller för flera presentatörer under presentation.
  • Dra och släpp för att kopiera text, bilder och andra objekt mellan appar på iPhone.1
  • Flexibelt samarbete gör att deltagare kan lägga till andra i en delad presentation.2
  • Med direktöversättning kan du översätta markerad text för upp till elva språk och lägga till översättningen i din presentation med ett tryck.2
  • Ljudgraf gör diagram tillgängliga för personer med synnedsättning genom att spela upp en ton som ändrar tonhöjd för att representera olika värden.2

1. iOS 15 krävs
2. iOS 15 eller iPadOS 15 krävs

Nyheter i Keynote 11.1 för iPhone och iPad

• Lärare som använder appen Skolarbete för att tilldela aktiviteter i Keynote kan nu se elevernas framsteg, till exempel hur lång tid de har använt.

Nyheter i Keynote 11.0 för iPhone och iPad

• Justera objektens utseende och placering med de nya redigeringsreglagen i Ordningsgranskaren.
  • Ange exakta värden för textstorlek, avstånd, tabellstorlek och annat med knappsatser på skärmen.
  • Lägg till eller ta bort objekt eller tabellceller från en markering genom att trycka på eller dra över dem.
  • Ett nytt alternativ i Mer > Inställningar > Ändring för att alltid öppna presentationer i redigeringsläget.
  • Lägg till telefonnummerlänkar i tabellceller, textobjekt och former.
  • Stöd för Handskrift för portugisiska, franska, italienska, tyska och spanska.*

* Kräver iPadOS 14.5