Nyheter i Keynote för iPhone, iPad och iPod touch

Läs mer om de nya funktionerna i Keynote 5.2 för iOS och iPadOS.

Flera fönster på iPad

På iPadOS kan du använda Keynote på flera platser eller redigera två presentationer sida vid sida i Split View.

Läs mer

Nya filmformat

Stöd för HEVC-formaterade filmer som gör filerna mindre utan att påverka den visuella kvaliteten.

Läs mer

Anpassade teckensnitt

Använd anpassade teckensnitt som installeras från App Store.*

Och mer

• Stöd för textredigering och navigeringsgester i nya iOS 13 och iPadOS.* Läs mer
  • Ta skärmavbilder av en hel presentation, märk den och dela den enkelt som pdf.*
  • Få tillgång till filformat från en usb-enhet, extern hårddisk eller filserver.* Läs mer
  • Lyssna på ljudpresentationer av tabellen med hjälp av VoiceOver.* Läs mer
  • Lägg till beskrivningar för de som använder hjälpmedel till ljud and bild. Läs mer
  • Bättre åtkomst till i exporterade pdf-filer.
  • Markera flera objekt genom att hålla ned Skift eller Kommando på tangentbordet till hårdvaran.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för iOS på iPhone och iPod touch eller på iPad.

iOS 13 eller iPadOS krävs.

Nyheter i Keynote 5.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Ändra stil på texten med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar. Läs mer
  • Ändra stil på enskilda serier i diagram, justera mellanrum mellan kolumner och lägg till trendlinjer. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Redigera sidmallar vid samarbete om en presentation.
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Justera utseendet på cellramar i tabeller. Läs mer
  • Välj om Apple Pencil ska användas för att börja rita eller välja och rulla, eller växla mellan dessa alternativ genom att dubbeltrycka på en Apple Pencil som stöds. Läs mer
  • Anpassa listor genom att välja mellan nya punkttyper, ändra storlek och färg på punkter, skapa anpassade punkter, justera indragsnivån med mera. Läs mer
  • Välj Lägg till stavning för att lägga till ett ord i stavningsordboken. Läs mer

Nyheter i Keynote 5.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Rita en kurva med ditt finger eller med Apple Pencil för att animera ett objekt över presentationsbilden. Läs mer
  • Lägg mer tyngd till presentationer med animeringsbyggeffekter som flytta, rotera och skala. Läs mer
  • Skapa och dela animerade GIF-filer genom att exportera en eller flera presentationsbilder.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Skapa teman att utgå från till nya presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar under tiden som ett bildspel visas eller övas in.
  • Presentationsbilder med bredare proportion visas bättre i diabildsnavigatorn, på ljusbordet och på presentatörens skärm.
  • Skapa platshållare för bilder för att enkelt byta ut dem utan att ändra formateringen på din presentationsbild. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i presentationer.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.2 för iPhone, iPad och iPod touch

• Justera textstorleken i presentatörsanteckningarna och invertera färger när du presenterar.
  • Det är enkelt att spara teckningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra. Läs mer
  • Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12Läs mer
  • Keynote har nu stöd för dynamisk text.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 4.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Redigera befintliga eller skapa nya sidmallar.
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Keynote gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Exportera en presentation som en film eller bilder.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Animera ritningar under bildspel.
  • Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Läs mer
  • Enkelt att byta tema för en presentation. Läs mer
  • Justera bildernas storlek och proportion i presentationen. Läs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Nyheter i Keynote 3.3 för iPhone, iPad och iPod touch

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part. Läs mer
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Keynote och andra appar på din iPad. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna presentationer med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 3.2 för iPhone, iPad och iPod touch

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Lätt att ordna om presentationsbilder med den nya vyn Ljusbord.
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar presentationsbilder.
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.

Nyheter i Keynote 3.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i din presentation.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Gör inlägg med interaktiva presentationer i Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Keynote 3.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i presentationen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Markera med Apple Pencil när du presenterar på iPad Pro.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Keynote endast presentationerna från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.