Nyheter i Keynote för iPhone, iPad och iPod touch

Läs mer om de nya funktionerna i Keynote 10.2 för iOS och iPadOS.

dekorativ symbol

Handskrift

Använd Handskrift för att skriva för hand med Apple Pencil och få orden automatiskt omvandlade till text.1, 2

Läs mer

dekorativ symbol

Översiktsvy

Använd den nya översiktsvyn för att fokusera på strukturen och flödet utan några andra distraktioner.

Läs mer

dekorativ symbol

Webbvideor

Spela upp YouTube- och Vimeo-videor direkt i presentationen.4

Läs mer

Och mer

• Filmexporten har nu stöd för flera olika format och bildfrekvenser.
  • Håll ned tangenten Option medan du drar ett objekt för att skapa en kopia av det.2
  • Hitta bilder och videoklipp enkelt med nya zoomnings- och sökningsfunktioner i den omdesignade bildväljaren.3
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för iOS på iPhone och iPod touch eller på iPad.

1. Handskrift stöder för närvarande engelska, traditionell kinesiska och förenklad kinesiska.
2. Kräver iPadOS 14.
3. Kräver iOS 14 eller iPadOS 14.
4. Finns eventuellt inte tillgängligt i alla regioner.

Nyheter i Keynote 10.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Filmer kan nu spela genom övergångar av presentationsbilder. Lägg till samma film till flera presentationsbilder att spela från en presentationsbild till nästa. Läs mer
  • Använd alternativet Justera efter bana om du vill att objekt ska fortsätta peka i rätt riktning medan de följer en rörelsebana.
  • Lägg enkelt till bildtexter och titlar på bilder, videor, former och andra objekt. Läs mer

Nyheter i Keynote 10.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Använd Keynote med Magic Keyboard, en mus eller en styrplatta för ett nytt sätt att arbeta med dina presentationer. Kräver iPadOS 13.4. Läs mer
  • Välj mellan en mängd vackra nya teman som hjälper dig att komma igång.
  • Lägg till en Keynote-presentation i en delad iCloud Drive-mapp för att börja samarbeta automatiskt. Kräver iPadOS 13.4 eller iOS 13.4. Läs mer
  • Du kan redigera delade presentationer när du är offline och låta dina ändringar överföras när du är online igen. Kräver iPadOS eller iOS 13. Läs mer
  • Tryck och håll ned och dra sedan över flera objekt för att markera dem. Läs mer
  • Enkel åtkomst till dina senast använda teman i en omdesignad temaväljare.
  • Skriv ut eller exportera en pdf-version av din presentation med kommentarer. Läs mer
  • Lägg till en anfang om du vill att texten ska sticka ut med en stor och dekorativ första bokstav. Läs mer
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Ny bygg in- och bygg ut-animering med ”Tangentbordstext”.

Nyheter i Keynote 5.2 för iPhone, iPad och iPod touch

• På iPadOS kan du använda Keynote på flera platser eller redigera två presentationer sida vid sida i Split View. Läs mer
  • Stöd för HEVC-formaterade filmer som gör filerna mindre utan att påverka den visuella kvaliteten. Läs mer
  • Använd anpassade typsnitt som installeras från App Store.*
  • iOS 13 och iPadOS har stöd för nya gester för textredigering och navigering.* Läs mer
  • Ta skärmavbilder av en hel presentation, gör anteckningar i den och dela den enkelt som pdf.*
  • Kom åt filer från en USB-enhet, extern hårddisk eller filserver.* Läs mer
  • Få ditt diagram uppläst med hjälp av VoiceOver.* Läs mer
  • Lägg till hjälpmedelsbeskrivningar till ljud och bild. Läs mer
  • Bättre hjälpmedelsanpassning av exporterade pdf-filer.
  • Markera flera objekt genom att trycka på skift eller kommando på ett fysiskt tangentbord.

Kräver iOS 13 eller iPadOS.

Nyheter i Keynote 5.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Formatera texten med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar. Läs mer
  • Ändra stil på enskilda serier i diagram, justera mellanrum mellan kolumner och lägg till trendlinjer. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Redigera sidmallar vid samarbete om en presentation.
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Justera utseendet på cellramar i tabeller. Läs mer
  • Välj om Apple Pencil ska användas till att rita med eller till att markera och rulla, eller växla mellan alternativen genom att trycka snabbt två gånger på en Apple Pencil som stöds. Läs mer
  • Anpassa listor genom att välja mellan nya punkttyper, ändra storlek och färg på punkter, skapa anpassade punkter, justera indragsnivån med mera. Läs mer
  • Välj Lägg till stavning för att lägga till ett ord i stavningsordboken. Läs mer

Nyheter i Keynote 5.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Rita en kurva med ditt finger eller med Apple Pencil för att animera ett objekt över presentationsbilden. Läs mer
  • Lägg mer tyngd till presentationer med animeringsbyggeffekter som flytta, rotera och skala. Läs mer
  • Skapa och dela animerade GIF-filer genom att exportera en eller flera presentationsbilder.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Skapa teman att utgå från till nya presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar under tiden som ett bildspel visas eller övas in.
  • Presentationsbilder med bredare proportion visas bättre i diabildsnavigatorn, på ljusbordet och på presentatörens skärm.
  • Skapa platshållare för bilder för att enkelt byta ut dem utan att ändra formateringen på din presentationsbild. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i presentationer.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.2 för iPhone, iPad och iPod touch

• Justera textstorleken i presentatörsanteckningarna och invertera färger när du presenterar.
  • Det är enkelt att spara teckningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra. Läs mer
  • Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12Läs mer
  • Keynote har nu stöd för dynamisk text.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 4.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Redigera befintliga eller skapa nya sidmallar.
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Keynote gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Exportera en presentation som en film eller bilder.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Animera ritningar under bildspel.
  • Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Läs mer
  • Enkelt att byta tema för en presentation. Läs mer
  • Justera bildernas storlek och proportion i presentationen. Läs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Nyheter i Keynote 3.3 för iPhone, iPad och iPod touch

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part. Läs mer
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Keynote och andra appar på din iPad. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna presentationer med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 3.2 för iPhone, iPad och iPod touch

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Lätt att ordna om presentationsbilder med den nya vyn Ljusbord.
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar presentationsbilder.
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.

Nyheter i Keynote 3.1 för iPhone, iPad och iPod touch

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i din presentation.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Gör inlägg med interaktiva presentationer i Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Keynote 3.0 för iPhone, iPad och iPod touch

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se andra personer som har presentationen öppen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Markera med Apple Pencil när du presenterar på iPad Pro.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Keynote endast presentationerna från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.