Vad är nytt i Keynote för iOS

Läs mer om de nya funktionerna i Keynote 5.1 för iPhone och iPad.

Nya sätt att använda textstilar

Stilsätt din text med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar.

Läs mer

Kraftfull diagramredigering

Ändra stil för enskilda serier i diagram, justera mellanrum mellan kolumner och lägg till trendlinjer.

Läs mer

Lägg till textbundna objekt

Placera bilder, former och ekvationer textbundna till textrutor så att de flyttas med texten.

Läs mer

Och mer

• Redigera sidmallar vid samarbete om en presentation.
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Justera utseendet på cellramar i tabeller. Läs mer
  • Välj om Apple Pencil ska användas för att börja rita eller välja och rulla, eller växla mellan dessa alternativ genom att dubbeltrycka på en Apple Pencil som stöds. Läs mer
  • Anpassa listor genom att välja mellan nya punkttyper, ändra storlek och färg på punkter, skapa anpassade punkter, justera indragsnivån med mera. Läs mer
  • Välj Lägg till stavning för att lägga till ett ord i stavningsordboken. Läs mer

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för iOS på din iPhone och iPod touch eller på din iPad.

Nyheter i Keynote 5.0 för iOS

• Rita en kurva med ditt finger eller med Apple Pencil för att animera ett objekt över presentationsbilden. Läs mer
  • Lägg mer tyngd till presentationer med animeringsbyggeffekter som flytta, rotera och skala. Läs mer
  • Skapa och dela animerade GIF-filer genom att exportera en eller flera presentationsbilder.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Skapa teman att utgå från till nya presentationer och kom åt dem på valfri enhet genom iCloud. Läs mer
  • Redigera presentationsanteckningar under tiden som ett bildspel visas eller övas in.
  • Presentationsbilder med bredare proportion visas bättre i diabildsnavigatorn, på ljusbordet och på presentatörens skärm.
  • Skapa platshållare för bilder för att enkelt byta ut dem utan att ändra formateringen på din presentationsbild. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i presentationer.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.2 för iOS

• Justera textstorleken i presentatörsanteckningarna och invertera färger när du presenterar.
  • Det är enkelt att spara teckningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra. Läs mer
  • Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12Läs mer
  • Keynote har nu stöd för dynamisk text.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 4.1 för iOS

• Redigera befintliga eller skapa nya sidmallar.
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Keynote gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Exportera en presentation som en film eller bilder.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Keynote 4.0 för iOS

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Animera ritningar under bildspel.
  • Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Läs mer
  • Enkelt att byta tema för en presentation. Läs mer
  • Justera bildernas storlek och proportion i presentationen. Läs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Nyheter i Keynote 3.3 för iOS

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part. Läs mer
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Keynote och andra appar på din iPad. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna presentationer med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Keynote 3.2 för iOS

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Lätt att ordna om presentationsbilder med den nya vyn Ljusbord.
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar presentationsbilder.
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.

Nyheter i Keynote 3.1 för iOS

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i din presentation.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Gör inlägg med interaktiva presentationer i Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Keynote 3.0 för iOS

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i presentationen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Markera med Apple Pencil när du presenterar på iPad Pro.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Keynote endast presentationerna från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.