Vad är nytt i Keynote för iOS

Läs om de senaste uppdateringarna för Keynote för iOS 4.2.

symbol för presentatörsanteckningar

Förbättrade presentatörsanteckningar

Justera textstorleken i presentatörsanteckningarna och invertera färger när du presenterar.

symbol för rita

Nya ritalternativ

Det är enkelt att spara ritningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra.

Läs mer

symbol för siri-genvägar

Siri-genvägar

Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12.

Läs mer

Och mer

• Keynote har nu stöd för dynamisk text.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Keynote för iOS på din iPhone och iPod touch eller på din iPad.

Vad är nytt i Keynote för iOS 4.1

• Redigera befintliga eller skapa nya sidmallar.
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i en presentationsbild. Läs mer
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Keynote gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Exportera en presentation som en film eller bilder.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Keynote för iOS 4.0

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Animera ritningar under bildspel.
  • Samarbeta i realtid på presentationer som lagrats i Box. Läs mer
  • Enkelt att byta tema för en presentation. Läs mer
  • Justera bildernas storlek och proportion i presentationen. Läs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Vad är nytt i Keynote för iOS 3.3

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part. Läs mer
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Keynote och andra appar på din iPad. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna presentationer med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Keynote för iOS 3.2

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Lätt att ordna om diabilder med den nya vyn Ljusbord.
  • Redigera presentationsanteckningar medan du visar diabilder.
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.

Vad är nytt i Keynote för iOS 3.1

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i din presentation.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Importera Keynote 1.0-presentationer. Läs mer
  • Gör inlägg med interaktiva presentationer i Medium, WordPress och andra webbplatser. Läs mer
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Vad är nytt i Keynote för iOS 3.0

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera en presentation samtidigt med andra i Keynote på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela din presentation offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i presentationen
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com. Läs mer
  • Markera med Apple Pencil när du presenterar på iPad Pro.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Keynote endast presentationerna från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.