Vad är nytt i Numbers för iOS

Läs mer om de nya funktionerna i Numbers 5.1 för iPhone och iPad.

Kraftfull redigering av diagram

Ändra stilen på individuella serier i diagrammet, justera avståndet mellan kolumner och lägg till trendlinjer.

Läs mer

Länka till blad

Skapa länkar till andra blad i ditt kalkylblad.

Läs mer

Nya sätt att ändra stil på texten

Ändra stil på texten genom att fylla den med övertoningar eller bilder, eller genom att använda nya konturstilar.

Läs mer

Och mer

• Mycket större noggrannhet med den förbättrade beräkningsmotorn på 128-bitar. Läs mer
  • Lägg till rader till filtrerade tabeller.
  • Justera utseendet på cellramar i tabeller. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Med ansiktsigenkänning blir personer på bild intelligent placerade i platshållare och objekt.
  • Välj om Apple Pencil ska användas till att rita med eller till att markera och rulla, eller växla mellan alternativen genom att trycka snabbt två gånger på en Apple Pencil som stöds.  Läs mer
  • Anpassa listor genom att välja bland nya punkttyper, ändra storlek och färg på punkterna, skapa anpassade punkter, justera indragningsnivåer med mera. Läs mer
  • Välj Lägg till stavning om du vill lägga till ett ord i stavningsordboken. Läs mer

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Numbers för iOS på iPhone och iPod touch eller på iPad.

Nyheter i Numbers 5.0 för iOS

• Gör precisa ändringar av tabellrader eller antal och storlekar av kolumner med formatpanelen.
  • Skapa mallar att utgå ifrån till nya kalkylblad och kom åt dem på valfri enhet med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Smarta kategorier har fått förbättrad användbarhet och prestanda.
  • Spara anpassade former som du kan använda i andra kalkylblad och nå dem från alla enheter med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Ökad maximal zoomnivå till 400 %.
  • Förbättringar av Excel och import av filer med kommaseparerade värden.
  • Skapa platshållare för bilder så att det är lätt att byta ut bilder utan att kalkylbladets formatering påverkas. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i kalkylblad.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Numbers 4.2 för iOS

• Med smarta kategorier är det lätt att ordna och sammanfatta tabeller för att få nya insikter. Läs mer
  • Det är enkelt att spara teckningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra. Läs mer
  • Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12Läs mer
  • Numbers har nu stöd för dynamisk text.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 4.1 för iOS

• Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i ett kalkylblad.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Numbers gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Bläddra enkelt i mallar efter kategori.

Nyheter i Numbers 4.0 för iOS

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Samarbeta i realtid i kalkylblad som lagrats i Box. Läs mer
  • Kraftfulla nya alternativ för sortering och filtrering av tabeller.
  • Använd villkorlig markering i tabellen så att en cells utseende ändras när värdet uppfyller specifika villkor.
  • Förbättrad, anpassningsbar import av CSV- och textdata, med stöd för anpassade avgränsare och filer med fast bredd.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika kalkylblad med en mängd redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.
  • Fullständigt, dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Numbers 3.3 för iOS

• Arbeta effektivare på iPad med Slider Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna kalkylblad med den nya appen Filer. Läs mer
  • Gör mindre justeringar av datum-, tid- och tidslängdsvärden snabbare med den nya smarta stegaren.
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 3.2 för iOS

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Stöd för förhandsvisning av utskrift i kalkylblad när du samarbetar.
  • Funktionen för att infoga aktiekurs och aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Numbers 3.1 för iOS

• Lägg enkelt till aktuell eller historisk aktieinformation i kalkylblad. Läs mer
  • Den kraftfulla nya redigeringsupplevelsen gör att det går lätt och snabbt att ange data och formler. Läs mer
  • Öppna lösenordskyddade kalkylblad snabbt med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Den nya åtgärdsmenyn innebär att många vanliga uppgifter bara kräver ett tryck.
  • Använd mallen Mina aktier för att se hur det går för din portfölj1.
  • Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Det är enkelt att ersätta typsnitt som saknas i kalkylbladet.
  • Nu kan du kopiera, klistra in och dubblera blad när du samarbetar i ett kalkylblad.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.
  • Redigera RTF i tabellceller.

1 Mallen My Stocks (mina aktier) är endast tillgänglig om ditt macOS-språk är inställt på engelska.

Nyheter i Numbers 3.0 för iOS

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera ett kalkylblad tillsammans med andra i Numbers på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt kalkylblad offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i kalkylbladet
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera kalkylblad i ett fönster.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Numbers endast kalkylbladen från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.