Vad är nytt i Numbers för iOS

Läs om de senaste uppdateringarna för Numbers för iOS 4.2.

Symbol för smarta kategorier

Smarta kategorier

Ordna och sammanfatta snabbt tabeller för att få ny insikt.

Läs mer

Teckningssymbol

Spara teckningar

Spara enkelt teckningar i Bilder eller Filer eller dela dem med andra.

Läs mer

Siri-genvägar

Stöd för Siri-genvägar. Kräver iOS 12.

Läs mer

Och mer

• Numbers har nu stöd för Dynamic Type.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Numbers för iOS på iPhone och iPod touch eller på iPad.

Vad är nytt i Numbers för iOS 4.1

• Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i ett kalkylblad.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Numbers gör att du kan använda Apple Pencil för att välja och rulla på iPad. Läs mer
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Bläddra enkelt i mallar efter kategori.

Vad är nytt i Numbers för iOS 4.0

• Använd Apple Pencil för att rita och skriva på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
  • Samarbeta i realtid på kalkylblad som lagrats i Box. Läs mer
  • Kraftfulla nya alternativ för sortering och filtrering av tabeller.
  • Använd villkorlig markering i tabellen så att en cells utseende ändras när värdet uppfyller specifika villkor.
  • Förbättrad, anpassningsbar import av CSV- och textdata, med stöd för anpassade avgränsare och filer med fast bredd.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika kalkylblad med en mängd redigerbara former.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.
  • Fullständigt, dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Numbers för iOS 3.3

• Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna kalkylblad med den nya appen Filer. Läs mer
  • Gör mindre justeringar av datum-, tid- och tidslängdsvärden snabbare med den nya smarta stegaren.
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former. Läs mer
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Numbers för iOS 3.2

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Stöd för förhandsvisning av utskrift i kalkylblad när du samarbetar.
  • Funktionen för att infoga aktiekurs och aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Vad är nytt i Numbers för iOS 3.1

• Lägg enkelt till aktuell eller historisk aktieinformation i kalkylblad. Läs mer
  • Den kraftfulla nya redigeringsupplevelsen gör att det går lätt och snabbt att ange data och formler. Läs mer
  • Öppna lösenordskyddade kalkylblad snabbt med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Den nya åtgärdsmenyn innebär att många vanliga uppgifter bara kräver ett tryck.
  • Använd mallen Mina aktier för att se hur det går för din portfölj1.
  • Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Det är enkelt att ersätta typsnitt som saknas i kalkylbladet.
  • Nu kan du kopiera, klistra in och dubblera blad när du samarbetar på ett kalkylblad.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.
  • Redigera RTF i tabellceller.

1 Mallen My Stocks (mina aktier) är endast tillgänglig om ditt macOS-språk är inställt på engelska.

Vad är nytt i Numbers för iOS 3.0

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera ett kalkylblad tillsammans med andra i Numbers på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt kalkylblad offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i kalkylbladet
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera kalkylblad i ett fönster.
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Numbers endast kalkylbladen från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.