Vad är nytt i Pages för iOS

Läs om de senaste uppdateringarna för Pages för iOS 4.2.

symbol för animerad teckning

Animerade teckningar

Animera dina teckningar och se hur de blåser liv i ett dokument eller en bok.

Läs mer

symbol för smart anteckning

Förbättringar av Smart anteckning

Linjer dras ut för att marginalanteckningar ska hållas på plats, och anteckningar förankras nu i tabellcellerna.

teckningssymbolen

Spara och dela teckningar

Det är lätt att spara teckningar till Bilder eller Filer eller dela dem med andra.

Läs mer

Och mer

• Stöd för Siri-genvägar. Kräver iOS 12. Läs mer
  • Justera radavståndet före och efter ett stycke och ställ in bredden för textkolumner.
  • Pages har nu stöd för dynamisk text.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för iOS på din iPhone och iPod touch eller på din iPad.

Vad är nytt i Pages för iOS 4.1

• Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud på samma sida. Läs mer
  • Markeringar för smarta anteckningar dras numera ut och omsluter text när du redigerar den.
  • Växla snabbt mellan lägena för att rita och göra smarta anteckningar på en iPad. Läs mer
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Pages för att använda Apple Pencil till att markera och rulla på iPad. Läs mer
  • Spåra textändringar i former och textrutor.
  • Lägg till färger och bilder i bakgrunder i sidlayoutdokument.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer i sidlayoutdokument med LaTeX- eller MathML-notering. Läs mer
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Bläddra enkelt i mallar efter kategori.
  • Spara en annorlunda hastighet för automatisk rullning per dokument i presentatörsläge.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Pages för iOS 4.0

• Rita, skriv och anteckna med Apple Pencil på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
    • Lägg enkelt till teckningar med en penna, blyertspenna, krita och fyllningsverktyg.
    • Använd Smart anteckning (beta) till att lägga till kommentarer och markeringar som behåller kopplingen till den relaterade texten.
  • Använd de nya bokmallarna för att skapa interaktiva ePub-böcker. Läs mer
  • Samarbeta i realtid på dokument som lagrats i Box. Läs mer
  • Lägg till ett bildgalleri för att visa en samling bilder på samma sida.
  • Använd presentatörsläget för att läsa och autorulla text medan du håller ett tal.
  • Skapa och redigera stycke- och teckenstilar.
  • Visa sidorna bredvid varandra medan du arbetar. Läs mer
  • Slå på uppslag för att formatera ditt dokument som ett tvåsidigt uppslag. Läs mer
  • Skapa sidmallar för att få en enhetlig design genom hela sidlayoutdokumentet.
  • Ändra dokumentorienteringen till liggande eller stående.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Använd villkorlig markering i tabellen så att en cells utseende ändras när värdet uppfyller specifika villkor.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Vad är nytt i Pages för iOS 3.3

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part.
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Pages och andra appar på iPad.
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna dokument med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former.
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Markera ett stycke genom att trycka snabbt tre gånger.
  • Förbättrad PDF-export gör det möjligt att visa ett dokuments innehållsförteckning i sidopanelen i PDF-visningsappar.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Pages för iOS 3.2

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Lägg till länkade textrutor så att texten flödar smidigt från en plats till en annan. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Ny sida med miniatyrvy gör det lättare att navigera i dokumentet.
  • Exportera dokument som ePub-böcker med fast layout. Läs mer
  • Ändra marginaler, rubriker, sidfötter och pappersstorlek när du samarbetar. Läs mer

Vad är nytt i Pages för iOS 3.1

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Lägg till bokmärken för att enkelt länka ihop olika delar av ditt dokument. Läs mer
  • Du kan lägga till eleganta matematiska ekvationer med LaTeX eller MathML. Läs mer
  • Öppna lösenordsskyddade dokument snabbt med Touch ID på den nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Importera och exportera dokument i RTF (Rich Text Format). Läs mer
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i ditt dokument.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Vad är nytt i Pages för iOS 3.0

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera ett dokument samtidigt med andra i Pages på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt dokument offentligt eller med angivna personer.
    • Se vem som mer är i dokumentet.
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar. Läs mer
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Pages endast dokumenten från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Pages ’05-dokument. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.