Vad är nytt i Pages för iOS

Läs mer om de nya funktionerna i Pages 5.1 för iPhone och iPad.

Nya sätt att använda textstilar

Stilsätt din text med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar.

Läs mer

Anpassa listor

Välj mellan nya punktstilar, skapa anpassade punkter, justera indragning med mera.

Läs mer

Lägg till stavning

Lägg till ord i stavningsordboken.

Läs mer

Och mer

• Skapa länkar från text till andra sidor i ett sidlayoutdokument. Läs mer
  • Kopiera och klistra in sidor eller avsnitt mellan dokument. Läs mer
  • Använd nya diagramredigeringsfunktioner för att ändra stilar för enstaka serier, justera mellanrum mellan kolumner, lägga till trendlinjer med mera. Läs mer
  • Justera utseendet på cellramar i tabeller. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer textbundna till textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Välj om Apple Pencil ska användas för att börja rita eller välja och rulla, eller växla mellan dessa alternativ genom att dubbeltrycka på en Apple Pencil som stöds. Läs mer
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Använd en mallsida igen om du vill att text- och medieplatshållare ska återfå förvald stil och position. Läs mer
  • Skapa böcker med nya mallar för romaner (endast tillgängligt på engelska).

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för iOS på din iPhone och iPod touch eller på din iPad.

Vad är nytt i Pages 5.0 för Mac

• Med den nya innehållsförteckningsvyn är det lätt att navigera i ett dokument eller en bok. Läs mer
  • Spara egna former för användning i andra dokument och nå dem från alla enheter med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Skapa mallar som du kan använda som modell för nya dokument och nå dem från alla enheter med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Infoga en innehållsförteckning på en sida i ett ordbehandlingsdokument. Läs mer
  • Skapa platshållare för bilder så att det är lätt att byta ut bilder utan att sidans formatering påverkas. Läs mer
  • Växla mellan ordbehandlings- och sidlayout i ditt dokument. Läs mer
  • Bättre prestanda vid samarbete i dokument.
  • Redigera grupperade objekt under samarbete.
  • På språken kinesiska, japanska och koreanska kan du nu skriva vertikalt i hela dokumentet eller i en enstaka textruta. Läs mer

Vad är nytt i Pages 4.3 för iOS

Erbjud dina böcker för hämtning eller inköp i Apple Books. Läs mer

Vad är nytt i Pages 4.2 för iOS

• Animera dina teckningar och se hur de blåser liv i ett dokument eller en bok. Läs mer
  • Linjer dras ut för att marginalanteckningar ska hållas på plats, och anteckningar förankras nu i tabellcellerna.
  • Det är enkelt att spara teckningar i Bilder eller Filer, eller dela dem med andra. Läs mer
  • Support för Siri-genvägar. Kräver iOS 12. Läs mer
  • Justera radavståndet före och efter ett stycke och ställ in bredden för textkolumner.
  • Pages har nu stöd för dynamisk text.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Pages 4.1 för iOS

• Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud på samma sida. Läs mer
  • Markeringar för smarta anteckningar dras numera ut och omsluter text när du redigerar den.
  • Växla snabbt mellan lägena för att rita och göra smarta anteckningar på en iPad. Läs mer
  • Ett nytt alternativ i Inställningar > Pages för att använda Apple Pencil till att markera och rulla på iPad. Läs mer
  • Spåra textändringar i former och textrutor.
  • Lägg till färger och bilder i bakgrunder i sidlayoutdokument.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer i sidlayoutdokument med LaTeX- eller MathML-notering. Läs mer
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Lägg till övertoningar och bildfyllningar i former och textrutor.
  • Bläddra enkelt i mallar efter kategori.
  • Spara en annorlunda hastighet för automatisk rullning per dokument i presentatörsläge.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Pages 4.0 för iOS

• Rita, skriv och anteckna med Apple Pencil på enheter som stöds. Eller använd ditt finger. Läs mer
    • Lägg enkelt till teckningar med en penna, blyertspenna, krita och fyllningsverktyg.
    • Använd Smart anteckning (beta) till att lägga till kommentarer och markeringar som behåller kopplingen till den relaterade texten.
  • Använd de nya bokmallarna för att skapa interaktiva EPUB-böcker. Läs mer
  • Samarbeta i realtid på dokument som lagrats i Box. Läs mer
  • Lägg till ett bildgalleri för att visa en samling bilder på samma sida.
  • Använd presentatörsläget för att läsa och autorulla text medan du håller ett tal.
  • Skapa och redigera stycke- och teckenstilar.
  • Visa sidorna bredvid varandra medan du arbetar. Läs mer
  • Slå på uppslag för att formatera ditt dokument som ett tvåsidigt uppslag. Läs mer
  • Skapa sidmallar för att få en enhetlig design genom hela sidlayoutdokumentet.
  • Ändra dokumentorienteringen till liggande eller stående.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Använd villkorlig markering i tabellen så att en cells utseende ändras när värdet uppfyller specifika villkor.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Vad är nytt i Pages 3.3 för iOS

• En omdesignad dokumenthanterare gör det enklare att komma åt filer som lagrats i iCloud Drive eller lagringslösningar från tredje part.
  • Dra och släpp text, bilder och annat mellan Pages och andra appar på iPad. Läs mer
  • Arbeta effektivare på iPad med Slide Over, Split View och nya Dock. Läs mer
  • Kom snabbt åt och ordna dokument med den nya appen Filer. Läs mer
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former.
  • Använd kommandona Justera, Fördela, Vänd horisontellt och Vänd vertikalt till att snabbt ordna objekt.
  • Stöd för kommandot Bryt isär för komplexa former från formbiblioteket. Läs mer
  • Markera ett stycke genom att trycka snabbt tre gånger.
  • Förbättrad PDF-export gör det möjligt att visa ett dokuments innehållsförteckning i sidopanelen i PDF-visningsappar.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Pages 3.2 för iOS

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Lägg till länkade textrutor så att texten flödar smidigt från en plats till en annan. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Ny sida med miniatyrvy gör det lättare att navigera i dokumentet.
  • Exportera dokument som EPUB-böcker med fast layout. Läs mer
  • Ändra marginaler, rubriker, sidfötter och pappersstorlek när du samarbetar. Läs mer

Vad är nytt i Pages 3.1 för iOS

• Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, använd ligaturer och ändra textens bakgrundsfärg.
  • Lägg till bokmärken för att enkelt länka ihop olika delar av ditt dokument. Läs mer
  • Du kan lägga till eleganta matematiska ekvationer med LaTeX eller MathML. Läs mer
  • Öppna lösenordsskyddade dokument snabbt med Touch ID på den nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Importera och exportera dokument i RTF (Rich Text Format). Läs mer
  • Ersätt enkelt typsnitt som saknas i ditt dokument.
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Vad är nytt i Pages 3.0 för iOS

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen).
    • Redigera ett dokument samtidigt med andra i Pages på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt dokument offentligt eller med angivna personer.
    • Se vem som mer är i dokumentet.
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar. Läs mer
  • En ny formatpanel utnyttjar skärmen på 12,9-tums iPad Pro.
  • Förbättrad hämtning – nu hämtar Pages endast dokumenten från iCloud när du är redo att arbeta med dem.
  • Öppna och redigera Pages ’05-dokument. Läs mer
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.
  • Förbättrad tangentbordsnavigering och fler tangentbordsgenvägar.