Om det visas en Core Audio-varning i GarageBand för iOS

Om det visas en Core Audio-varning när du försöker spela upp eller dela en låt på iPhone, iPad eller iPod touch startar du om enheten.

Om du får ett meddelande om att Core Audio inte är tillgängligt och du inte kan spela upp eller dela din låt:

1. Spara din GarageBand-låt:
    • På en iPhone eller iPod touch trycker du på navigationsknappen i reglagefältet och sedan på Mina låtar.
    • På en iPad trycker du på Mina låtar i reglagefältet.
  2. Starta om enheten.
  3. Öppna GarageBand, öppna den låt som du höll på att arbeta med och prova sedan att spela upp den eller dela den.