Om en Core Audio-varning visas i GarageBand för iOS

Om en Core Audio-varning visas när du försöker spela upp eller dela en låt på iPhone, iPad eller iPod touch ska du starta om enheten.

Om du får ett meddelande om att Core Audio inte är tillgängligt och du inte kan spela upp eller dela din låt:

1. Spara din GarageBand-låt:
    • På en iPhone eller iPod touch trycker du på navigationsknappen i reglagefältet och sedan på Mina låtar.
    • På en iPad trycker du på Mina låtar i reglagefältet.
  2. Starta om din iPhoneiPad eller iPod touch.
  3. Öppna GarageBand, öppna den låt som du höll på att arbeta med och prova sedan att spela upp den eller dela den.