Hantera Exchange-mötesinbjudningar på din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om att hantera Microsoft Exchange-mötesinbjudningar med Kalender.

Du kan använda Kalender för att bjuda in medarbetare till möten, vidarebefordra mötesinbjudningar, föreslå nya mötestider och mycket mer.

Kontrollera kraven

Du behöver detta:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av iOS eller iPadOS

• Ett konto med Microsoft Exchange 2010 eller senare

Bjuda in kollegor till ett möte

1. Öppna Kalender och tryck sedan på knappen Lägg tillIngen alternativ text angiven för bild för att skapa en ny händelse. För en befintlig aktivitet trycker du på aktiviteten och sedan på Ändra.

2. Tryck på Inbjudna.

iPhone calendar add New Event screen with "Invitees" selected
  3. Ange e-postadresserna för de personer du vill bjuda in och tryck sedan på Klar. När du har tryckt på Klar får de inbjudna ett e-postmeddelande där de kan acceptera, avböja eller preliminärt acceptera inbjudan.

Vidarebefordra en inbjudan till ett möte

Med vissa Exchange-servrar kan varje deltagare bjuda in andra deltagare.

1. Öppna Kalender och tryck sedan på en aktivitet.

2. Tryck på Redigera.

3. Tryck på Inbjudna.

4. Tryck på Lägg till inbjudna.

5. Ange e-postadresserna till de nya deltagarna och tryck sedan på Klar. Om mötet är återkommande trycker du på Spara endast för denna eller Spara för alla framtida.

6. Tryck på Klar på skärmen Redigera aktivitet.

Föreslå en ny mötestid

Alla inbjudna kan föreslå en ny tid* för ett möte i Kalender.

1. Öppna Kalender och tryck sedan på en aktivitet.

2. Tryck på Föreslå ny tid.

Calendar app on iPhone showing the Propose New Time button on an event invitation.
  3. Välj en ny tid från listan med tillgängliga alternativ.

4. Tryck på Klar.

Kalender skickar ett meddelande till organisatören om den föreslagna tiden. Organisatören kan antingen acceptera eller ignorera den föreslagna tiden eller skicka ett svar via e-post. Mötestiden flyttas om organisatören accepterar den nya tiden.

Avboka ett möte

1. Öppna Kalender och tryck sedan på en aktivitet.

2. Tryck på Radera aktivitet.

iPhone calendar Event Details screen with "Delete Event" at the bottom
  3. Bekräfta genom att trycka på Radera aktivitet en gång till.

Kalender skickar ett meddelande till alla inbjudna om att mötet är avbokat.

Läs mer

Läs om att använda Kalender på din iPhone, iPad och iPod touch.

* Denna funktion kräver Office 365 eller Microsoft Exchange 2016 eller senare.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.