Hantera Exchange-mötesinbjudningar på din iPhone, iPad eller iPod touch

Lär dig hur du hanterar Microsoft Exchange-mötesinbjudningar med Kalender.

Du kan använda Kalender för att bjuda in medarbetare till möten, vidarebefordra mötesinbjudningar, föreslå nya mötestider och mycket mer.

Kontrollera kraven

Du behöver detta:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller senare
  • Ett konto med Microsoft Exchange 2010 eller senare

Bjud in kollegor till ett möte

1. Öppna Kalender och tryck på Lägg till aktivitet för att skapa en ny aktivitet. För en befintlig aktivitet trycker du på aktiviteten och sedan på Ändra.
  2. Tryck på Inbjudna.
  3. Tryck på Lägg till inbjudna.
  4. Ange e-postadresserna för de personer du vill bjuda in och tryck sedan på Klar. När du har tryckt på Klar får de inbjudna ett e-postmeddelande där de kan acceptera, avböja eller preliminärt acceptera inbjudan.

Vidarebefordra en inbjudan till ett möte

Med vissa Exchange-servrar kan deltagare bjuda in andra deltagare.

1. Öppna Kalender och tryck på en aktivitet.
  2. Tryck på Inbjudna.
  3. Tryck på Lägg till inbjudna.
  4. Ange e-postadresserna till de nya deltagarna och tryck sedan på Klar.
  5. Tryck på Klar i fönstret Inbjudna.
  6. Tryck på Skicka. Om mötet är återkommande trycker du på Spara endast för denna eller Spara för alla framtida.

Föreslå en ny mötestid

Alla inbjudna kan föreslå en ny tid för ett möte i Kalender.

1. Öppna Kalender och tryck på en aktivitet.
  2. Tryck på Föreslå ny tid.
  3. Välj en ny tid från listan med tillgängliga alternativ.
  4. Tryck på Klar.

Kalender skickar ett meddelande till organisatören om den föreslagna tiden. Organisatören kan antingen acceptera eller ignorera den föreslagna tiden eller skicka ett svar via e-post. Mötestiden flyttas om organisatören accepterar den nya tiden.

Avboka ett möte

1. Öppna Kalender och tryck på en aktivitet.
  2. Tryck på Radera aktivitet.
  3. Bekräfta genom att trycka på Radera aktivitet en gång till.

Kalender skicka ett meddelande till alla inbjudna att mötet är avbokat.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.