Om din Bluetooth-mus inte fungerar under Windows-installationen

Bluetooth-möss, inklusive Magic Mouse och Magic Mouse 2, har begränsad funktionalitet under installationen av Windows på din Mac. Lär dig hur du använder din mus medan Boot Camp installerar Windows.

Se först till att musen är parkopplad i macOS om du vill använda en Bluetooth-mus när du installerar Windows på din Mac.

När Boot Camp börjar installera Windows visas musens markör på bildskärmen. Vänta i ungefär 10 sekunder och vänsterklicka sedan på musen. Det väcker musen och gör så att du kan använda den.

Under installationen kan endast vänster knapp och förflyttning användas. När Boot Camp har installerat Windows samt nödvändiga Apple Windows-supportprogram kan du använda din Bluetooth-mus och samtliga dess funktioner, till exempel högerklicka och bläddring, varje gång du startar Windows.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.