Använda widgetar på iPhone, iPad och iPod touch

Med widgetar kan du snabbt få information från dina favoritappar i en överblick.

Hitta widgetar i vyn Idag

Widgetar visar information från dina favoritappar, som Nyheter och Aktier. Du kan visa dina widgetar i vyn Idag. Du behöver bara svepa till höger över hemskärmen, låsskärmen eller när du tittar på notiser.

Du kan visa mer information från en widget genom att trycka på Visa mer.

Öppna appen för widgeten genom att trycka på widgeten.

Lägga till eller ta bort widgetar i vyn Idag

Du kan lägga till och ta bort widgetar och till och med ändra ordningen, så att dina favoritwidgetar visas högst upp.

1. Svep till höger över hemskärmen eller låsskärmen.
  2. Rulla längst ned och tryck på Ändra.
  3. Lägg till en widget genom att trycka på . Ta bort en widget genom att trycka på . Du kan ändra ordningen för dina widgetar genom att hålla  vid apparna intryckt och dra dem till den ordning som du vill ha dem i.
  4. Slutför genom att trycka på Klar.

Din iOS-enhet måste vara ansluten till en annan Bluetooth-enhet eller tillbehör som stöds för att widgeten Batterier ska visas.

Använda snabbåtgärder för att visa och lägga till widgetar

På en iPhone 6s eller senare trycker du hårt på en appsymbol för att snabbt kontrollera vädret, aktier eller visa annan information – allt från hemskärmen. Tryck på Lägg till widget för att lägga till appen i vyn Idag.

Här är några appar kan du lägga till i widgetar:

• Aktivitet
  • Kalender
  • Kontakter
  • FaceTime
  • Hitta vänner
  • Mail
  • Kartor
  • Musik
  • Nyheter
  • Anteckningar
  • Telefon
  • Bilder
  • Påminnelser
  • Aktier
  • Tips
  • Väder

Vissa widgetar kan variera beroende på land eller region.