Seriekoppla USB 2.0-enheter till Thunderbolt 3-portar

Använd en adapter för att ansluta din USB 2.0-enhet direkt till en Mac-dators Thunderbolt 3 (USB-C)-port för att undvika dataöverföringsproblem.

När du ansluter en USB 2.0-enhet till en Mac med Thunderbolt 3 (USB-C)-portar är det bäst att ansluta enheten direkt till Mac-datorn med en av dessa Apple-adaptrar:

Du bör undvika att ansluta en USB 2.0-enhet till en annan enhet som är ansluten direkt till datorns Thunderbolt 3 (USB-C)-port. Denna seriekopplade konfiguration kan orsaka problem med dataöverföring mellan Mac-datorn och USB 2.0-enheten.