Om du inte kan strömma eller kolla på filmer eller tv-program från Apple TV-appen, iTunes Store eller appar från tredje parter

Om du strömmar en film eller ett tv-program som du har köpt med wifi eller mobilnätsanslutning och den slutar spela kan du prova nedanstående steg. Testa att spela upp videon efter varje steg.

Gör så här

Följ stegen nedan om du kan strömma videon, men den slutar spela. Läs mer om vad du ska göra om du behöver hjälp med något annat, till exempel tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID.

Starta om enheten

Starta om enheten, försök sedan strömma eller hämta filmen eller tv-programmet igen. Läs mer om hur du startar om din Apple TV, iPhoneiPadiPod touch eller Mac.

Om du försöker titta på något på Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet ska du stänga av din tv eller strömningsenhet och sedan sätta på den igen.

Kontrollera internetanslutningen

Försök ansluta till wifi om du för närvarande använder en mobilnätsanslutning. Om du försöker kolla på något på Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet kan du kontakta din tv-tillverkare för att få hjälp med att ansluta till wifi-nätverket i ditt hem.

Kontrollera att wifi-routern är kompatibel med 802.11a/g/n/ac. För att strömma HD-innehåll krävs 8 Mbit/s eller snabbare. Långsammare wifi-anslutningar är inte alltid snabba nog för att strömma HD-material.

Kontrollera aktiviteten på ditt hemnätverk

Om familjemedlemmar eller vänner använder samma nätverk, be dem stanna upp med sina aktiviteter på internet för tillfället.

När flera enheter använder samma nätverk för bandbreddskrävande aktiviteter som spel, videoströmning eller säkerhetskopiering, kan det påverka hastigheten för det lokala nätverket.

Försök titta på en annan enhet

Kontrollera om du kan strömma filmen eller tv-programmet på en annan enhet med samma wifi- eller mobilnätsanslutning. Om du inte kan det verkar det vara fel på nätverket och inte din enhet. Kontakta internetleverantören för hjälp.

Kontrollera om det är avbrott i tjänsten

Kontrollera om någon Apple Media-tjänst har serviceavbrott, eller kontrollera tredjepartsleverantörens webbplats för att få information om eventuella avbrott.

Försök strömma eller titta på videon senare om det är avbrott i tjänsten.

Försök hämta videon istället

Hämta en köpt video genom att klicka på hämtningssymbolen (molnet). Hämtar du en video kan det ta längre tid innan du kan börja titta på den än om du strömmar den, men du kan se videon från början till slut utan avbrott.

Du kan inte hämta filmer eller tv-program på Apple TV, smart-tv eller strömningsenheter. Du kan enbart hämta HDR-innehåll på vissa iPhone, iPad och iPod touch-modeller, och du kan inte hämta 4K-videoklipp på någon enhet.