Använd enkel inloggning med din iOS-enhet eller Apple TV

Logga in hos din tv-leverantör på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Njut sedan av videoappar från dina betal-tv-konton som stöds.

Tillgängligheten för enkel inloggning kan variera beroende på land och region.

Logga in med enkel inloggning

Du kan logga in med enkel inloggning i Inställningar eller första gången du använder en app som stöds. När du har loggat in, loggar alla appar som stöds in dig automatiskt så du behöver inte ange din information igen. Om din tv-leverantör har sin egen app kanske din enhet hämtar appen automatiskt när du har loggat in.

Logga in från din Apple TV

Du kan endast logga in med en tv-leverantör i taget. Gör så här:

1. Se till att du har den senaste versionen av tvOS.
  2. Gå till Inställningar > Användare och konton > TV-leverantör och välj Logga in.
  3. Sök efter din tv-leverantör* och välj den.
  4. Välj e-postadressen du använder för din tv-leverantörskonto. Om den inte finns med i listan väljer du Ange ny och ange dina kontouppgifter. Kontakta din tv-leverantör om du inte känner till din e-postadress eller lösenord.
  5. Ange ditt lösenord och klicka sedan på Logga in.

*Om din tv-leverantör har stöd för enkel inloggning blir du tillfrågad att ange ditt användarnamn och lösenord för din tv-leverantör. Om din tv-leverantör inte har stöd för enkel inloggning så sparas din tv-leverantör och du behöver inte välja den igen. Men du måste fortfarande logga in på alla appar med kontouppgifterna från din tv-leverantör.

Logga in från din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan endast logga in med en tv-leverantör i taget. Gör så här:

1. Se till att du har den senaste versionen av iOS.
  2. Gå till Inställningar > TV-leverantör.
  3. Sök efter din tv-leverantör* och välj den.
  4. Ange kontouppgifterna för din tv-leverantör. Tryck på Glömt ID | Glömt lösenord om du är osäker.
  5. Tryck på Logga in när du har angett kontouppgifterna för din tv-leverantör.

*Om din tv-leverantör har stöd för enkel inloggning blir du tillfrågad att ange ditt användarnamn och lösenord för din tv-leverantör. Om din tv-leverantör inte har stöd för enkel inloggning så sparas din tv-leverantör och du behöver inte välja den igen. Men du måste fortfarande logga in på alla appar med kontouppgifterna från din tv-leverantör.

Byta eller logga ut från din tv-leverantör

Om du byter tv-leverantör kan du ta bort dina kontouppgifter för enkel inloggning eller ställa in en ny. Gör så här:

1. På Apple TV går du till Inställningar > Användare och konton > TV-leverantör. På iOS går du till Inställningar > TV-leverantör.
  2. Klicka eller tryck på din nuvarande tv-leverantör.
  3. Klicka eller tryck på Ta bort TV-leverantör.
  4. Sök efter din nya tv-leverantör och följ inloggningsstegen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.