Ansluta Apple-abonnemang från din mobiloperatör

Om abonnemanget hos mobiloperatören innefattar ett abonnemang på en Apple-tjänst ansluter du ditt abonnemang till ditt Apple-ID för att komma åt tjänsten.

Så här ansluter du ett Apple-abonnemang

1. Din operatör skickar ett meddelande med en länk för att ansluta abonnemanget. Läs om vad du kan göra om du inte får ett SMS från din mobiloperatör.
  2. Öppna meddelandet och tryck på länken.
  3. Följ stegen på skärmen för att logga in med ditt Apple-ID och ansluta ditt abonnemang. Om du ser ett meddelande om att ”Abonnemanget används med ett annat Apple-ID” kontaktar du Apple-supporten för att ta bort länken till ditt Apple‑ID.
    Om du har en telefon med dubbla SIM-kort kan du aktivera Apple-abonnemanget på ditt standardnummer.

Om du inte får ett SMS från din mobiloperatör

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Abonnemang.
  4. Rulla tills du ser operatörens namn och tryck sedan på det.
  5. Om du fortfarande inte kan hitta en knapp eller länk för att ansluta ditt abonnemang kontaktar du din mobiloperatör.

Abonnerar du redan på Apple Music?

Om du abonnerar på Apple Music via Apple och din mobiloperatör avbryter du ett av dina abonnemang. Du kan avbryta ditt abonnemang från Apple. Eller så kan du avbryta ditt abonnemang via din mobiloperatör.

Abonnemang på Apple-tjänster erbjuds genom vissa mobiloperatörer och är endast tillgängliga i vissa länder och regioner. Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.