Anslut Apple-abonnemang från din mobiloperatör eller en annan leverantör till ditt Apple-ID

Om abonnemanget hos din mobiloperatör eller en annan leverantör innefattar ett abonnemang på en Apple-tjänst kan du ansluta abonnemanget till ditt Apple-ID för att få åtkomst till tjänsten.

Så här ansluter du ett Apple-abonnemang till ditt Apple-ID

1. Din operatör eller en annan leverantör kan skicka ett sms, ett e-postmeddelande eller en länk för att ansluta ditt abonnemang. Läs om vad du ska göra om du inte får någon länk från din mobiloperatör.

2. Öppna länken.

3. Följ stegen på skärmen för att logga in med ditt Apple-ID och ansluta ditt abonnemang. Om du ser ett meddelande om att ”Abonnemanget används med ett annat Apple-ID” kontaktar du Apple-supporten för att ta bort länken till ditt Apple‑ID.

• Om du har en telefon med dubbla SIM-kort kan du aktivera Apple-abonnemanget på ditt standardnummer.

Om du inte får någon länk från din mobiloperatör eller en annan leverantör

Olika mobiloperatörer eller andra leverantörer kan ha olika sätt att hjälpa dig att ansluta ditt abonnemang till ditt Apple-ID. Prova att öppna appen som abonnemanget gäller. Om du inte vet hur du ansluter ditt abonnemang kontaktar du din mobiloperatör eller annan leverantör för att få hjälp.

Om ditt abonnemang kommer från en mobiloperatör

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.

2. Tryck på ditt namn.

3. Tryck på Abonnemang.

4. Rulla tills du ser operatörens namn och tryck sedan på det.

5. Om du fortfarande inte kan hitta en knapp eller länk för att ansluta ditt abonnemang kontaktar du din mobiloperatör.

Om du redan har ett abonnemang från Apple

Om du har ett abonnemang på Apple Music, Apple One eller ett annat Apple-abonnemang via Apple och din mobiloperatör eller en annan leverantör ska du säga upp ett av dina abonnemang. Du kan säga upp ditt abonnemang från Apple. Eller så kan du säga upp ditt abonnemang via din mobiloperatör eller en annan leverantör.

Abonnemang på Apple-tjänster erbjuds genom vissa mobiloperatörer och andra leverantörer, och är endast tillgängliga i vissa länder och regioner. Kontakta din mobiloperatör eller en annan leverantör för mer information.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.