Använda iMessage-appar på din iPhone, iPad och iPod touch

Med iMessage-appar kan du samarbeta med andra i en konversation, dekorera meddelanden med klistermärken, dela en låt med mera – utan att lämna Meddelanden.

iMessage-appar

Kom igång

applåda

Hitta iMessage-appar i applådan

Applådan ger dig snabb tillgång till appar som du kan använda med Meddelanden.

Så här öppnar du applådan:

1. Öppna Meddelanden.
  2. Tryck på nytt meddelande för att skapa ett nytt meddelande. Eller gå till en befintlig konversation.
  3. Svep åt vänster eller höger över applådan för att hitta den du vill använda.

Här är några appar som automatiskt finns i applådan:

Affär: Hämta iMessage-appar som du vill använda med Meddelanden.

Bilder: Lägg snabbt till bilder i dina meddelanden direkt från appen.

Musik: Dela låtar som du spelat upp nyligen från Apple Music.

Digital Touch: Med Digital Touch kan du skicka skisser, knackningar, hjärtslag och annat.

#images*: Hitta hundratals trendande GIF-bilder som du kan lägga till i dina meddelanden.

Apple Pay: Skicka och ta emot pengar med Apple Pay.*

*#images och Apple Pay är inte tillgängliga i alla länder eller regioner. Om du upptäcker ett fel eller stötande innehåll i #images kan du rapportera innehållet eller ta bort appen #images.

hämta iMessage-appar

Hämta iMessage-appar

Du kan hitta och hämta appar som du kan använda med iMessage i App Store för iMessage. Gör så här:

1. Gå till App Store för iMessage genom att trycka på symbolen för App Store.
  2. Tryck på hämtningssymbolen eller prissymbolen bredvid appen och tryck sedan på Installera. Du kan behöva ange ditt Apple-ID-lösenord för att slutföra köpet.
  3. Gå tillbaka till meddelandet genom att trycka på .

När appen har hämtats hittar du den din applåda.

Vissa appar erbjuder köp inuti appen. Om du ställer in Familjedelning kan du använda Be om köp för att ha koll på apphämtningar och köp inuti appar. Läs mer om köp inuti appar.

hantera iMessage-appar

Hantera iMessage-appar

Du kan lägga till appar i Favoriter så att du snabbt kommer åt dem i applådan. Du kan också arrangera om appar i applådan, ta bort dem du inte vill ha med mera. Så här gör du:

1. Från applådan sveper du vänster och trycker på symbolen Mer.
  2. Tryck på Ändra i det övre högra hörnet och gör följande:
    • Om du till lägga till en app i Favoriter trycker du på plussymbolen.
    • Om du vill ta bort en app från Favoriter trycker du på raderingssymbolen och sedan på Ta bort från favoriter.
    • Arrangera om apparna i applådan genom att trycka på och hålla ned symbolen med tre linjer och sedan placera apparna i den ordning du vill ha dem.
    • Dölj en app genom att stänga av den.
  3. Tryck på Klar.

radera iMessage-appar

Radera iMessage-appar

1. Öppna Meddelanden.
  2. Tryck på nytt meddelande för att skapa ett nytt meddelande. Eller gå till en befintlig konversation.
  3. Svep vänster över applådan och tryck på symbolen Mer.
  4. Svep åt vänster på appen och tryck sedan på Radera.

Få mer gjort med iMessage

Använd Animoji för att skapa och dela animerade figurer som använder din röst och speglar dina ansiktsuttryck. Och med iOS 12 kan du använda Memoji för att matcha din personlighet och ditt humör.

Använd App Store på en iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller dator för att hämta appar.