Om registrering för Apple Teacher-programmet

Apple Teacher-programmet skapades för att ge stöd åt och hylla utbildare. Programmet hjälper lärare att låsa upp magin med iPad, Mac och inbyggda program i klassrummet. Genom att gå med får du tillgång till Apple Teacher Learning Center där du kan bygga upp dina färdigheter, samla märken och få erkännande som Apple Teacher. Du får även nyheter och uppdateringar med lärarberättelser, tips och utbildningsidéer.

Läs mer om Apple Teacher-programmet.

Registrering kräver ett personligt Apple-ID

Gå med i Apple Teacher-programmet med ditt personliga Apple-ID, inte ett hanterat ID (tilldelat av skolan).

Om du inte har ett personligt Apple-ID läser du om hur du skapar ett.

Din e-postadress för uppdateringar

Du får uppdateringar via e-post med berättelser från andra lärare, tips och användbara idéer för klassrummet när du är med i Apple Teacher-programmet. Uppdateringarna skickas till e-postadressen som är kopplad till ditt Apple-ID. Du kan kontrollera den här e-postadressen och uppdatera dina inställningar för ditt Apple-ID på appleid.apple.com/se.

Apple Teacher-programmet är tillgängligt i följande länder eller regioner:

• Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Kina, fastlandet
  • Colombia
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Norge
  • Filippinerna
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Thailand
  • Turkiet
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA

Vi uppdaterar den här sidan när programmet blir tillgängligt i andra länder eller regioner.

Har du problem med registrering?

Om du har problem med att registrera dig för Apple Teacher-programmet kan AppleCare hjälpa dig. Kontakta AppleCare nu.