Om registrering för Apple Teacher-programmet

Apple Teacher-programmet skapades för att ge stöd åt och hylla utbildare. Programmet hjälper lärare att låsa upp magin med iPad, Mac och inbyggda program i klassrummet. Genom att gå med får du tillgång till Apple Teacher Learning Center där du kan bygga upp dina färdigheter, samla märken och få erkännande som Apple Teacher. Du får även nyheter och uppdateringar med lärarberättelser, tips och utbildningsidéer.

Läs mer om Apple Teacher-programmet.

Ett Apple-ID krävs för inloggning

Gå med i Apple Teacher-programmet med ditt personliga Apple-ID (rekommenderas), eller ett hanterat Apple-ID (tilldelat av skolan). Ett hanterat Apple-ID måste ha en roll som instruktör, chef eller administratör. Hanterade Apple-ID: n med en studentroll har inte tillgång till Apple Teacher-programmet.

Om du inte har ett personligt Apple-ID läser du om hur du skapar ett.

Din e-postadress för uppdateringar

Du får uppdateringar via e-post med berättelser från andra lärare, tips och användbara idéer för klassrummet när du är med i Apple Teacher-programmet. Uppdateringarna skickas till e-postadressen som är kopplad till ditt Apple-ID. Du kan kontrollera den här e-postadressen och uppdatera dina inställningar för ditt Apple-ID på appleid.apple.com.

Apple Teacher-programmet är tillgängligt i följande länder eller regioner:

Land eller region

Språk

Australien

Engelska

Österrike

Engelska
Tyska

Belgien

Engelska
Franska
Nederländska

Brasilien

Engelska
Portugisiska

Kanada

Engelska
Franska

Chile

Engelska
Spanska

Kina, fastlandet

Förenklad kinesiska

Colombia

Engelska
Spanska

Danmark

Engelska

Finland

Engelska

Frankrike

Engelska
Franska

Tyskland

Engelska
Tyska

Hongkong

Engelska

Indien

Engelska

Indonesien

Engelska

Irland

Engelska

Italien

Engelska
Italienska

Japan

Japanska

Luxemburg

Engelska
Franska
Tyska

Malaysia

Engelska

Mexiko

Engelska
Spanska

Nederländerna

Engelska
Nederländska

Nya Zeeland

Engelska

Norge

Engelska
Norska

Filippinerna

Engelska

Singapore

Engelska

Sydafrika

Engelska

Spanien

Engelska
Spanska

Sverige

Engelska
Svenska

Schweiz

Engelska
Franska
Tyska

Taiwan

Engelska
Traditionell kinesiska

Thailand

Engelska
Thailändska

Turkiet

Engelska

Förenade Arabemiraten

Engelska

Storbritannien

Engelska

USA

Engelska
Spanska

Vi uppdaterar den här sidan när programmet blir tillgängligt i andra länder eller regioner.

Har du problem med registrering?

Om du har problem med att registrera dig för Apple Teacher-programmet kan AppleCare hjälpa dig. Kontakta AppleCare nu.