Om OS X El Capitan 10.11.6-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.6-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Löser ett problem som kan förhindra att inställningar sparas i konton där föräldrakontroll är aktiverat.
  • Löser ett problem som förhindrade en del nätverksenheter, som högtalare och multifunktionsskrivare, från att få åtkomst till SMB-delningspunkter.

Företagsinnehåll:

• Förbättrar starttiden vid anslutning till en NetBoot-server.
  • Löser ett problem som kan förhindra start från en NetBoot-avbild som skapats med en installerare för OS X 10.11.4 eller OS X 10.11.5.
  • Löser ett problem som kan orsaka att Active Directory-autentiseringar tar tid längre än väntat.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs om att skaffa den här OS X-uppdateringen.