Ändringar på de nya artistsidorna

Utforska artisternas kataloger och upptäck deras musik via förbättrade artistsidor.

Apple Music i iOS 12 gör det lättare att bläddra i artistens katalog och upptäcka ny musik. Du hittar följande ändringar på de nya artistsidorna:

• Bättre organisering: Artistsidor är nu bättre ordnade så att det är lättare att hitta musik som du letar efter, som Essential Albums och en utgivning i blickfånget högst upp på varje artists sida.
  • Anpassad artistradio: Varje artist i Apple Music har nu sin egen radiostation. Tryck på  längst upp på en artistsida för att börja lyssna på musik från en artists katalog.

Det går inte längre att ansluta till inlägg från artister.

Funktionerna i Apple Music varierar beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.