Använda Connect i Apple Music

Följ dina favoritartister i Connect för att visa alla uppdateringar de delar.

Följa en artist

Leta reda på artisten som du vill följa och gå till artistens sida. Sedan följer du de här stegen:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryck på  och tryck sedan på Följ på Connect följ på Connect .
  • På Mac eller pc: Klicka på  och sedan på Följ.
  • På en Android-telefon: Tryck på  och tryck sedan på följ på Connect Följ på Connect.

När du följer en artist läggs alla nya inlägg de gör automatiskt till i dina Connect-inlägg. Hitta Connect-inlägg längst ned i fliken För dig i appen Musik eller i fliken Connect i För dig i iTunes.

Du kan följa en artist även om du inte har deras musik i ditt bibliotek.

Hantera artisterna som du följer

Gör så här om du bara vill visa vilka du följer eller sluta följa artister:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: På fliken För dig trycker du på kontosymbol eller på din bild i det övre högra hörnet. Rulla sedan längst ned på din profilsida och tryck på Visa konto> Hitta fler artister och kuratorer. Om du inte har skapat en profil på Apple Music trycker du bara på Hitta fler artister och kuratorer. Om du vill sluta följa en artist trycker du på sluta följa på Connect till höger om artistens namn.
  • På Mac eller pc: På fliken För dig klickar du på  eller på din bild i det övre högra hörnet. Klicka sedan på Följer. Om du vill sluta följa en artist klickar du på  under deras namn.
  • På en Android-telefon: Leta reda på artisten du vill sluta följa. På deras informationssida trycker du på och sedan sluta följa i Connect Sluta följa i Connect.

Sluta följa artister automatiskt

Om du vill sluta följa artister automatiskt när du lägger till deras låtar i ditt musikbibliotek följer du dessa steg på iPhone, iPad eller iPod touch: Tryck på För dig och tryck sedan på kontosymbol eller på din bild. Rulla längst ned på din profilsida och tryck på Visa konto > Hitta fler artister och kuratorer. Om du inte har skapat en profil på Apple Music trycker du bara på Hitta fler artister och kuratorer. Stäng sedan av Följ artister automatiskt.

Stänga av åtkomst till Connect

Du kan stänga av åtkomsten till Connect i Begränsningar. Läs om hur du använder Begränsningar på iPhone, iPad eller iPod touch eller din Mac eller pc.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region.