Komma åt kinesiska instrument och loopar i GarageBand för iOS

Lär dig hur du kommer åt kinesiska instrument, Apple Loops- och Live Loops-mallar i GarageBand för iOS.

I GarageBand för iOS finns en samling av traditionella kinesiska instrument – Pipa, Erhu och kinesisk trumma – tillsammans med kinesiska Apple Loops- och Live Loops-mallar. Om du har ett kinesiskt tangentbord installerat på iPhone, iPad eller iPod touch är kinesiska instrument och loopar automatiskt aktiverade. Om inte kan du manuellt aktivera kinesiska instrument i menyn Avancerat i GarageBand.

På iPhone och iPod touch

1. Öppna GarageBand.
  2. Tryck på knappen Inställningar  i reglagefältet och tryck sedan på Låt.
    På en iPhone 6 Plus trycker du på knappen för låtinställning  i reglagefältet.
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Slå på Kinesiska instrument.

På iPad

1. Öppna GarageBand.
  2. Tryck på knappen för låtinställning  i reglagefältet.
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Slå på Kinesiska instrument.