Hitta filer på din iPhone eller iPad i appen Filer

Läs om hur du hittar och redigerar dina filer med appen Filer.

Så här hittar du dina filer i appen Filer

1. Öppna appen Filer på din iPhone eller iPad. Ser du inte den blå symbolen för appen Filer på hemskärmen? Svep bara nedåt och sök sedan efter appen Filer.

En bild av Sök på en iPhone. Symbolen för appen Filer är listad under Bästa sökträff högst upp på skärmen.
  2. Sök eller bläddra efter filen du vill ha i appen Filer.

En bild av appen Filer på en iPhone som visar en sökning efter ”WIP” och en mappsymbol för ”WIP-filer” på skärmen nedan.

Använda appen Filer för att hantera dina filer

Du kan lagra och redigera dina filer i appen Filer på din iPhone eller iPad.

Typer av filer som lagras i appen Filer

• Under Platser i På min [enhet] kan du hitta filer som lagras lokalt på enheten du använder.

• Under Platser i iCloud Drive hittar du filer och mappar som synkroniseras till iCloud Drive, inklusive Pages, Numbers, Keynote-dokument med mera.

• Du kan också hitta filer i andra molntjänster och appar som du ansluter till, som Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive och mer.

Appen Filer innehåller inte ditt bildbibliotek. Men du kan spara bilder i appen Filer i iCloud Drive eller en annan molntjänst.

Lösenordsskyddade zip-mappar eller -kataloger stöds inte i appen Filer.

Så här redigerar du filer i appen Filer

Om du vill redigera en fil trycker du bara för att öppna den. Beroende på filtyp kan du:

• Använda Märkning för att rita, lägga till text, lägga till en signatur med mera

• Redigera filen i Pages, Keynote, Numbers och andra appar

Du kan också radera filer från appen Filer. Ändringar av filer som lagras på iCloud Drive eller andra molntjänster uppdateras automatiskt på alla dina enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.