Om OS X El Capitan 10.11.5-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.5-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen innehåller följande företagsändringar:

• Löser ett problem med att tillämpa en konfigurationsprofil som ställer in allowSpotlightInternetResultsFalse och det leder till att Spotlight använder stora mängder processortid.
  • Löser ett problem med att tillämpa en konfigurationsprofil som ställer in ShutDownDisabledWhileLoggedInTrue inte får någon effekt.
  • Löser ett problem med att en enda NetBoot-avbild visas i panelen Startskiva i Systeminställningar, även om flera NetBoot-avbilder konfigurerades på servern.

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Läs om att skaffa den här OS X-uppdateringen.