Lägga till bilder till projekt i Bilder för OS X

Lär dig hur du använder sidofältet i Bilder för att dra och släppa bilder till ditt projekt.

När du har skapat ett projekt i Bilder, som en bok eller ett bildspel, kan du enkelt lägga till fler bilder till det genom att dra och släppa från sidofältet.

Kontrollera först att sidofältet är synligt till vänster i Bilder. Du kan göra det på två olika sätt:

• Välj Visa sidofältet i menyn Innehåll.
  • Eller tryck på Kommando-Alternativ-S.

Med sidofältet synligt kan du se alla dina album och projekt. Så här lägger du till bilder till ett projekt:

1. Välj ett album i sidofältet. Du kan välja ett som du har skapat eller så kan du använda albumet Alla bilder.
  2. Välj bilderna som du vill lägga till projektet. Håll ned kommandotangenten medan du klickar om du vill välja flera bilder.
  3. Dra de valda bilderna till sidofältet och släpp dem på projektet där de ska läggas till.