Lägga till bilder i ditt Bilder-projekt för Mac

Läs om hur du använder sidofältet i Bilder för att dra och släppa bilder i ditt projekt.

När du skapat ett projekt i Bilder, exempelvis en bok eller ett bildspel, kan du enkelt lägga till fler bilder genom att dra och släppa dem från sidofältet.

Se först till att sidofältet är synligt på vänster sida av Bilder. Du kan göra det på två sätt:

• Välj Visa sidofältet i menyn Innehåll.
  • Eller tryck på Kommando-Alternativ-S.

När sidofältet är synligt kan du se alla dina album och projekt. Så här lägger du till bilder i ett projekt:

1. Välj ett album i sidofältet. Du kan välja ett du har skapat eller använda albumet Alla bilder.
  2. Välj bilderna du vill lägga till i ett projekt. Håll ned Kommando-tangenten medan du klickar för att välja flera bilder.
  3. Dra valda bilder till sidofältet och släpp dem på projektet du vill lägga till dem i.