Vad är nytt i Apple Remote Desktop

Läs om funktioner och ändringar som ingår i varje uppdatering av Apple Remote Desktop och Apple Remote Desktop Client.

Apple Remote Desktop gör det möjligt att hantera flera Mac-datorer i ditt nätverk. Mac-datorer som hanteras med Apple Remote Desktop får uppdateringar av Apple Remote Desktop Client-mjukvaran tillsammans med macOS-uppdateringar.

Apple Remote Desktop kräver macOS Big Sur 11 eller senare.

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.5

• Buggfixar och förbättringar

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.4

• Stöd för macOS Big Sur
  • Stöd för Mac-datorer med Apple-chip
  • Buggfixar och prestandaförbättringar

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.3

• Buggfixar och prestandaförbättringar
  • Stöd för Mörkt läge

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9

Den här uppdateringen förbättrar den allmänna stabiliteten i Apple Remote Desktop och omfattar följande specifika ändringar:

• Datorlistor, med inloggningsuppgifter, går att exportera till ett krypterat arkiv och återställas till andra visningsprogram.
  • Förbättrad säkerhet, med ett kompatibilitetsalternativ för äldre klienter på fliken Säkerhet i Inställningspanelen.
  • Hjälppekare tillgängliga genom ett anpassat verktygsfältsobjekt.
  • Stöd för Touch Bar.
  • Administratörer kan nu ansluta till Mac-datorer med äldre versioner av Apple Remote Desktop Client-mjukvaran utan att behöva se till att Inställningar > Säkerhet > Tillåt kommunikation med äldre klienter (mindre säkert) är påslaget i administratörsappen. Du måste köra Apple Remote Desktop Client 3.9.2 eller senare på Mac-datorn som kör Apple Remote Desktop.

Vad är nytt i Apple Remote Desktop Client 3.9.3

Apple Remote Desktop Client 3.9.3 är en uppdatering för alla Mac-datorer som kan visas eller styras från appen Remote Desktop. Det är tillgängligt som en automatisk uppdatering för följande versioner av dessa operativsystem:

• macOS Sierra 10.12.2 eller senare
  • OS X El Capitan 10.11.6
  • OS X Yosemite 10.10.5

Den här uppdateringen rekommenderas för alla Apple Remote Desktop-användare. Den hanterar problem relaterade till kompatibilitet, tillförlitlighet och användbarhet.

Om Apple Remote Desktop Client 3.9.2

Den här uppdateringen hanterar problem relaterade till tillförlitlighet, användbarhet och kompatibilitet och innehåller följande specifika förändring:

• När du styr en Mac-dator som är klient kan du nu autentisera med en användares långa namn istället för bara det korta namnet.