Vad är nytt i Apple Remote Desktop

Läs mer om funktionerna och ändringarna som ingår i varje uppdatering av Apple Remote Desktop.

Apple Remote Desktop gör det möjligt att hantera flera Mac-datorer i ditt nätverk. Mac-datorer som hanteras med Apple Remote Desktop får uppdateringar av Apple Remote Desktop Client-mjukvaran tillsammans med macOS-uppdateringar.

Apple Remote Desktop kräver macOS Ventura 13.6 eller senare.

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.7

• Anslutningar med hög prestanda till Mac-datorer med macOS Sonoma

• Appar för Windows, Skrivbord, Launchpad, Mission Control, Tangentbord och Zoom i verktygsfälten i anslutningsfönstret

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.6

• Buggfixar och prestandaförbättringar

• Stöd för macOS Ventura

• Förbättrad autentisering av skärmdelning som ger företagsmiljöer bättre skydd

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.5

• Buggfixar och förbättringar

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.4

• Stöd för macOS Big Sur

• Stöd för Mac-datorer med Apple-chip

• Buggfixar och prestandaförbättringar

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9.3

• Buggfixar och prestandaförbättringar

• Stöd för Mörkt läge

Vad är nytt i Apple Remote Desktop 3.9

Den här uppdateringen förbättrar den allmänna stabiliteten i Apple Remote Desktop och omfattar följande specifika ändringar:

• Datorlistor, med inloggningsuppgifter, går att exportera till ett krypterat arkiv och återställas till andra visningsprogram.

• Förbättrad säkerhet, med ett kompatibilitetsalternativ för äldre klienter på fliken Säkerhet i Inställningspanelen.

• Hjälppekare tillgängliga genom ett anpassat verktygsfältsobjekt.

• Stöd för Touch Bar.

• Administratörer kan nu ansluta till Mac-datorer med äldre versioner av Apple Remote Desktop Client-mjukvaran utan att behöva se till att Inställningar > Säkerhet > Tillåt kommunikation med äldre klienter (mindre säkert) är påslaget i administratörsappen. Du måste köra Apple Remote Desktop Client 3.9.2 eller senare på Mac-datorn som kör Apple Remote Desktop.