Om uppdateringen för macOS Sierra 10.12.1

Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare av macOS Sierra.

Uppdateringen macOS Sierra 10.12.1 förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare. Den här uppdateringen:

• Lägger till ett automatiskt smart album i Bilder för bilder med djupeffekt tagna med iPhone 7 Plus.
  • Förbättrar kompabiliteten med Microsoft Office vid användning av iCloud-skrivbord och Dokument.
  • Åtgärdar ett fel som kan hindra Mail-programmet från att uppdateras när det används med ett Microsoft Exchange-konto.
  • Åtgärdar ett fel som orsakade att text ibland klistrades in fel vid användning av Universal Clipboard.
  • Förbättrar tillförlitligheten för Autoupplåsning med Apple Watch.
  • Förbättrar säkerheten och stabiliteten i Safari.
  • Åtgärdar ett problem som kan göra att Mail i onödan uppmanar till att ange lösenord för AOL-konton.
  • Förbättrar kompabiliteten med Fujitsus ScanSnap-skanningsprogram.
  • Åtgärdar ett ”Filter Failed”-fel som uppstår vid utskrift på en del Canon-skrivare.
  • Åtgärdar ett problem som kan hindra Grapher-filer från att öppnas.
  • Hämtar tillbaka Safari-alternativet att ”aldrig använda textstorlekar mindre än” för att visa text och webbsidor.

Företagsinnehåll:

• Förbättrar tillförlitligheten för systemavbildningsverktyget och bildverktyget vid skapande av nätverksavbildningar.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.