Så här hämtar du innehåll från molnet vid användning av Optimerad lagring

Optimerad lagring i macOS Sierra kan spara utrymme genom att lagra ditt innehåll i molnet och göra det tillgängligt på begäran. Så här hämtar du det på begäran.

Hämta filer och mappar från iCloud Drive

Öppna antingen filen eller klicka på  bredvid namnet för att hämta filen från iCloud Drive. När du klickar på  för att hämta en mapp hämtas också allt som finns i den mappen.

Hämta bilder och videor från iCloud-bildbiblioteket

I Bilder dubbelklickar du på bilden eller videon när du vill visa den separat. Den högupplösta versionen av den bilden eller videon hämtas automatiskt från ditt iCloud-bildbibliotek.

Hämta dina köpta filmer och TV-program från iTunes

I iTunes väljer du Innehåll > Medietyp > Filmer (eller TV-program). Klicka sedan på  för att hämta från iTunes.

Hämta e-postbilagor

Öppna e-postmeddelandet och klicka sedan på hämtningssymbolen  för bilagan. Om du inte ser en hämtningssymbol har bilagan redan hämtats.

Läs mer

När du hämtar filer, mappar, filmer, TV-program, bilder, videor eller e-postbilagor behåller Optimerad lagring dem på Mac-datorn tills mer lagringsutrymme krävs.