Hur du skaffar ett tekniker-ID

För att kunna anmäla dig till servicecertifieringsprov från AppleCare behöver du ett tekniker-ID.

Du behöver ett tekniker-ID för att anmäla dig till AppleCare-serviceprov på Pearson VUE. Ditt tekniker-ID används även för att spåra vilka prov och kurser du har slutfört.

Använd ditt Apple-ID för att generera ett tekniker-ID

Gå till certifications.apple.com och logga in med ditt Apple-ID. Ditt tekniker-ID genereras automatiskt.

Om din sorts Apple-ID inte stöds

Om du använder ett Apple-ID som redan har använts med någon annan Apple-tjänst, som t.ex. iTunes eller App Store, får du ett meddelande som säger att åtkomst för din sorts Apple-ID inte stöds.

Klicka på ”Skapa ett Apple-ID” och skapa ett nytt Apple-ID med hjälp av en fungerande e-postadress som inte har använts med Apple tidigare. När du har skapat ditt nya Apple-ID genereras ditt tekniker-ID automatiskt.