Om GarageBand inte fungerar på din iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjälp om GarageBand inte öppnas, eller om ditt projekt inte öppnas eller spelas upp.

Prova igen efter varje steg

1. I App Store, tryck på Uppdateringar. Hitta GarageBand i listan. Om du ser Uppdatera bredvid GarageBand, tryck på Uppdatera. I annat fall hoppar du över det här steget.
  2. Om du använder Audio Units-tillägg eller Inter-App Audio-appar som instrument eller effekter med GarageBand, hör med tillverkaren angående uppdateringar.
  3. Om du använder ett externt ljudgränssnitt, koppla från det. Om GarageBand fungerar behöver du kanske uppdatera eller reparera ditt ljudgränssnitt.
  4. Radera Audio Units-tillägg eller Inter-App Audio-appar.
  5. Skapa en ny låt och spela sedan upp den. Om det fungerar, kontrollera dina övriga låtar och solospår för att se vilken som orsakade problemet.
  6. Nollställa GarageBand. Gå till Inställningar > GarageBand och tryck sedan på Nollställa GarageBand. När du nollställer GarageBand påverkas inte dina låtfiler, förinställningar eller fixar. Andra anpassade inställningar, som 24-bitars ljudupplösningen och inställningar för flerspårsinspelning nollställs till fabriksinställningar.
  7. Säkerhetskopiera alla låtar på enheten. Radera sedan GarageBand och hämta om den

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta Apple-supporten.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.