Om Apple usb-C-till-Lightning-kabeln

Med en usb-C-till-Lightning-kabel kan du ladda och synkronisera AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad och iPod touch, ladda Siri Remote med mera.

Det här kan du göra med en usb-C-till-Lightning-kabel:

• Ladda AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad eller iPod touch när den är ansluten till en usb-C-port.

• Vissa iPhone-modeller är snabbladdningskompatibla när de är anslutna till vissa usb-C-strömadaptrar med Apple usb-C till Lightning-kabel.

• Synkronisera iPhone, iPad eller iPod touch eller importera dina bilder när den är ansluten till en usb-C-port på din Mac eller PC.

• Ladda en Siri Remote när den är ansluten till en usb-C-port på en Mac, PC eller usb-C-strömadapter.

• Ladda Apple-tillbehör som Magic Mouse, Magic Keyboard eller Magic Trackpad.

• Använda din iPhone eller iPad till att ansluta via Internetdelning med en usb-C-till-Lightning-kabel.

Ingen bildtext för den här bilden

Eftersom usb-C-porten på en Apple TV HD inte har stöd för laddning, kan du inte använda den här porten till att ladda Siri Remote. Du kan kanske inte ladda din iOS-enhet med usb-C-strömadaptrar som inte är tillverkade av Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.