Om Apples usb-C till Lightning-kabel

Med en USB-C-till-Lightning-kabel kan du ladda och synkronisera iPhone, iPad och iPod touch, ladda Siri Remote med mera.

Det här kan du göra med en USB-C-till-Lightning-kabel:

• Ladda iPhone, iPad eller iPod touch när den är ansluten till en USB-C-port.
  • Snabbladda din iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, 12,9-tums iPad Pro (1:a generationen eller senare) och 10,5-tums iPad Pro när den är ansluten till Apples usb-C-strömadapter på 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W.
  • Synkronisera iPhone, iPad eller iPod touch eller importera dina bilder när den är ansluten till en USB-C-port på din Mac eller PC.
  • Ladda en Siri Remote när den är ansluten till en USB-C-port på en Mac eller PC, eller en USB-C-laddare.
  • Ladda Apple-tillbehör som Magic Mouse, Magic Keyboard eller Magic Trackpad.
  • Använda din iPhone eller iPad till att ansluta via Internetdelning med en USB-C-till-Lightning-kabel.

Eftersom usb-C-porten på en Apple TV HD inte har stöd för laddning, kan du inte använda den här porten till att ladda Siri Remote. Du kan kanske inte ladda din iOS-enhet med usb-C-strömadaptrar som inte är tillverkade av Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.