Slå på syntolkning på iPod nano

På iPod nano kan du använda syntolkning till att få beskrivningar av scener i videor.

Om videon du tittar på har syntolkning visas det i menyn Ljud och undertexter:

1. När du tittar på en video i appen Videor kan du trycka på skärmen för att visa uppspelningsreglage.
  2. Tryck på pratbubblan  för att öppna menyn Ljud och undertext.
  3. Tryck på det andra spåret till språket du vill använda. Det anges inte uttryckligen att det är ett syntolkningsspår.

Läs mer

Alla videor har inte syntolkning. Kontrollera i dokumentationen till respektive video om de här funktionerna ingår.

Det finns en del webbplatser och appar från tredje part som erbjuder anpassningsbara ljudreglage för videor. Om du inte ser ljudreglagen när du visar en video från en webbplats kontrollerar du dokumentationen eller kontaktar webbplatsens ägare eller programmets utvecklare för mer information.

Du kan även slå på syntolkning på andra enheter med hjälp av stegen nedan:

Läs om att hitta syntolkat innehåll i iTunes Store.