Aktivera syntolkning på din iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du aktivera syntolkning för att beskriva scener i videor.

Du kan slå på syntolkning medan du tittar på filmer, tv-program eller musikvideor i Apple TV-appen* eller på iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan också ange att syntolkning ska visas som standard.

Aktivera syntolkning

Om videon du tittar på innehåller syntolkning:

1. Tryck på skärmen för att visa uppspelningsinställningar medan du tittar på videon.
  2. Tryck på knappen Mediemarkering för att öppna menyn Ljud och undertext.
  3. Välj syntolkningsspåret som du vill använda.

Använda syntolkning som standard

1. Gå till Inställningar > Hjälpmedel.
  2. Tryck på Syntolkning.
  3. Aktivera Syntolkning.

Läs mer

* Apple TV-appen är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Läs mer om var den är tillgänglig.