Om Time Machine inte visas korrekt på en av dina Mac-skärmar

Om du använder fler än en skärm med din Mac kanske Time Machine inte visas korrekt på skärmen.

När du öppnar Time Machine på en Mac som använder fler än en skärm kanske gränssnittet för Time Machine är dolt, inte svarar eller visas med fel upplösning på en av skärmarna.

Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka sedan på Mission Control. Avmarkera Bildskärmar har separata områden. Du kanske måste logga ut och logga in igen när du har gjort den här ändringen.

Funktionen för delad vy i OS X El Capitan fungerar endast när Bildskärmar har separata områden är aktiverad.