Om installationen av Windows 10 på din Mac stoppas vid RealTek-mjukvaran

Om din Mac startar i Windows men inte slutför installationen av Windows stödmjukvara, följer du dessa steg för att slutföra installationen.

Du kanske upptäcker att din Mac startar med Boot Camp i Windows, men installationen av Windows stödmjukvara slutförs inte.

Om detta händer kan den fullständiga installationen förhindras av RealTek-mjukvaran. Du kan tillåta installationen att fortsätta genom att avsluta processerna relaterade till RealTek.

Följ stegen på Windows-webbplatsen för att avsluta en process.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.