Om OS X El Capitan 10.11.4-uppdateringen

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.4 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

OS X El Capitan 10.11.4-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Lägger till funktionen att lösenkodsskydda anteckningar som innehåller personliga data i Anteckningar
  • Lägger till funktionen att sortera anteckningar efter datumet de skapades, ändrades eller alfabetisk i Anteckningar
  • Lägger till funktionen att importera Evernote-filer i Anteckningar
  • Lägger till funktionen att dela Live Photos-bilder mellan iOS och OS X via AirDrop och Meddelanden
  • Löser ett problem som kunde orsaka att RAW-bilder öppnas långsamt i Bilder
  • Lägger till funktionen i iBooks att lagra PDF-filer i iCloud, vilket gör dem tillgängliga på alla dina enheter
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade inläsning av Twitter t.co-länkar i Safari
  • Förhindrar JavaScript-dialogrutor att blockera åtkomst till andra webbplatser i Safari
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade VIP-brevlådan från att fungera med Gmail-konton
  • Åtgärdar ett problem som orsakade att usb-ljudenheter kopplades från
  • Förbättrar kompatibilitet och pålitlighet i Apples usb-C-Multiport-adaptrar

Företagsinnehåll:

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka att en svart skärm visades efter inloggning som rotanvändare
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade användning av skärmdelning för att fjärrtrycka på knappen Tillåt eller Tillåt alltid i Nyckelhanterare
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade Flyttassistent från att öppnas när automatisk inloggning har inaktiverats med hjälp av en konfigurationsprofil
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade Mail från att visa datum och tid för vissa Microsoft Exchange-kalenderhändelser
  • Erbjuder kompatibilitet med Cisco AnyConnect VPN-klienten
  • Förbättrar pålitlighet vid anslutning till en Internetdelning via wifi

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Använd Mac App Store för att installera uppdateringen. Det kan vara bra att säkerhetskopiera Mac-datorn innan du uppdaterar. Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat andra uppdateringar. Du bör installera alla tillgängliga uppdateringar och låta installationen slutföras utan avbrott. Du kan även hämta den här uppdateringen från Apple-supportens hämtningssida. Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.