Om OS X El Capitan 10.11.4-uppdateringen

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.4 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.4-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• lägger till möjligheten att skydda anteckningar som innehåller personlig information med en lösenkod i Anteckningar
  • lägger till möjligheten att sortera anteckningar efter bokstavsordning vilket datum de har skapats eller ändringsdatum i Anteckningar
  • lägger till möjligheten att importera Evernote-filer till Anteckningar
  • lägger till stöd för att dela Live Photos mellan iOS och OS X via AirDrop och Meddelanden
  • åtgärdar ett fel som kan göra att RAW-bilder öppnas långsamt i Bilder
  • lägger till möjligheten för iBooks att spara PDF-filer i iCloud så att de blir tillgängliga i alla dina enheter
  • åtgärdar ett problem som förhindrade att t.co-länkar från Twitter läses in i Safari
  • förhindrar att JavaScript-dialogrutor blockerar åtkomsten till andra webbsidor i Safari
  • åtgärdar ett problem som förhindrade att brevlådan för VIP fungerade med Gmail-konton
  • åtgärdar ett problem som gjorde att USB-ljudenheter kopplades från
  • förbättrar kompatibiliteten och tillförlitligheten för att Apples USB-C-multiportadaptrar.

Företagsinnehåll:

• åtgärdar ett problem som gjorde att skärmen blev svart när användaren loggat in som rotanvändare
  • åtgärdar ett problem som förhindrar att skärmdelning används för att klicka på knappen Tillåt eller Tillåt alltid via Nyckelhanteraren
  • åtgärdar ett problem som förhindrar att Flyttassistenten öppnas när automatisk inloggning har inaktiverats i en konfigurationsprofil
  • åtgärdar ett problem som förhindrar att Mail visar datum och tid för vissa kalenderhändelser i Microsoft Exchange
  • ger kompatibilitet med VPN-klienten Cisco AnyConnect
  • förbättrar tillförlitligheten i anslutningen till en personlig hotspot via Wi-Fi.

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Använd Mac App Store för att installera uppdateringen. Det kan vara bra att säkerhetskopiera Mac-datorn innan du uppdaterar. Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat andra uppdateringar. Du bör installera alla tillgängliga uppdateringar och låta installationen slutföras utan avbrott. Du kan även hämta den här uppdateringen från Apple-supportens hämtningssida. Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.