Apple FIPS Cryptographic Modules 6.0 för iOS 9

Lär dig mer om iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module 6.0 och Apple iOS CoreCrypto Kernel Module 6.0.

iOS Cryptographic Modules, Apple iOS CoreCrypto Module 6.0 och Apple iOS CoreCrypto Kernel Module 6.0 kräver ingen installation eller konfiguration för ”FIPS-läge” för FIPS 140-2 kompatibilitet på enheter med iOS 9.

Utförliga instruktioner om hur du använder modulerna finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance: iOS 9 (PDF).

Publiceringsdatum: