Använda Apple Music på Sonos

Ta reda på hur du ställer in och styr Apple Music på ett högtalarsystem från Sonos.

Vy över en vit högtalare från Sonos.

Det finns tre sätt att styra Apple Music på Sonos. Du kan använda Sonos Controller-appen med de flesta Sonos-enheter. Om du använder ett Alexa-aktiverat högtalarsystem från Sonos kan du be Alexa spela Apple Music. Med en del Sonos-enheter kan du också använda AirPlay till att styra Apple Music på din Sonos-enhet.

Använda Sonos Controller-appen

1. Hämta Sonos Controller-appen till din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet. Sök efter tillgängliga uppdateringar och hämta dem om du redan har Sonos-appen.
  2. Lägga till Apple Music till ett högtalarsystem från Sonos.* Om du inte redan prenumererar på Apple Music kan du gå med på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller på din Android-enhet.
  3. Logga in med det Apple-ID du använder med Apple Music.

När du har lagt till din Apple Music-prenumeration kan du lyssna på hela Apple Music-katalogen eller din personliga musiksamling, få rekommendationer och mycket mer, allt genom ditt högtalarsystem från Sonos.

*Läs mer om hur du använder Sonos Controller-appen för att lägga till Apple Music till ett högtalarsystem hos Sonos-supporten.

Använda Alexa

I en del länder eller regioner kan du be Alexa spela Apple Music på ett Alexa-aktiverat högtalarsystem från Sonos. Läs mer om hur du styr Apple Music med Alexa.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.