Använda Apple Music på Sonos

Hämta Sonos Controller-appen, uppdatera din mjukvara och lägg sedan till Apple Music-tjänsten.

För att komma åt Apple Music hämtar du först Sonos Controller-appen till din iPhone, iPad, iPod touch eller Android. Du kanske också behöver uppdatera mjukvaran för Sonos.

Läs mer på Sonos supportwebbsida.

Lägga till Apple Music till ett högtalarsystem från Sonos

Om du inte redan är Apple Music-medlem:

Med den uppdaterade Sonos Controller-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Android lägger du sedan till Apple Music-tjänsten och loggar in med det Apple-ID som du använder med Apple Music. Läs mer om hur du lägger till Apple Music genom att använda Sonos Controller-appen här Sonos support.

När du har lagt till ditt Apple Music-medlemskap kan du lyssna på hela Apple Music-katalogen eller din personliga musiksamling, få musikförslag och mer via ditt högtalarsystem från Sonos.

Använda flera Apple-ID:n eller ett Apple Music-familjemedlemskap med Sonos

Om du har ett Apple Music-familjemedlemskap, eller om andra medlemmar i hemmet har ett enskilt medlemskap, kan alla njuta av Apple Music från samma Sonos-system.

Varje familjemedlem måste lägga till Apple Music till Sonos Controller-appen med sitt eget Apple-ID. När alla har loggat in kommer alla konton att finnas tillgängliga i listan med tjänster i Sonos Controller-appen. När en familjemedlem vill använda sitt Apple Music-medlemskap med Sonos-högtalaren kan de välja sitt konto i appen. Du kan också använda Sonos controller-appen för att begränsa vuxet innehåll.

Läs mer om Apple Music-familjemedlemskap.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.