Ladda Apple Watch med den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch

Lär dig hur du använder den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch.

Ladda din Apple Watch

1. Anslut den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch till Apples USB-strömadapter.
  2. Anslut adaptern till ett eluttag.
  3. Positionera baksidan av Apple Watch på laddaren. Laddarens magneter justerar Apple Watch och en grön blixt visas på urtavlan.
  4. Vänta tills din Apple Watch har laddats.

Du kan ladda din Apple Watch när den ligger platt med armbandet öppet eller när den ligger på sidan. När klockan dockas i sidläge går den automatiskt in i sängbordsläge så du även kan ha den som väckarklocka.

Läs mer om Apple Watch, batteriet och laddning

Få hjälp

Om din Apple Watch Series 4 på 44 mm inte laddas ska du se till att klockan är justerad och centrerad på laddaren. Du kan även luta pucken bakåt lite för att få bättre kontakt.

Läs om vad du ska göra om din Apple Watch inte laddar.