Om OS X El Capitan 10.11.2-uppdateringen

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.2 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.2-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar Wi-Fi-tillförlitligheten
  • Förbättrar tillförlitligheten för Handoff och AirDrop
  • Åtgärdar ett problem som kan göra att Bluetooth-enheter kopplas från
  • Åtgärdar ett problem som kan förhindra Mail från att ta bort meddelanden på ett nedkopplat Exchange-konto
  • Åtgärdar ett problem som kan förhindra import av bilder från en iPhone till en Mac-dator med en USB-kabel
  • Förbättrar iCloud-bilddelning för Live Photos
  • Åtgärdar ett problem som kan förhindra Mail från att slutföra uppgraderingen
  • Åtgärdar ett problem som kan förhindra inloggning till FaceTime och Meddelanden

Företagsinnehåll:

• Åtgärdar ett problem där ominstallation av en konfigurationsprofil med en certifikatnyttolast orsakar att certifikatet tas bort istället för att uppdateras
  • Åtgärdar ett problem som orsakar flera uppmaningar om att autentisera i Safari vid användning av NTLM-autentisering
  • Tillåter uppskjuten aktivering vid användning av fdesetup-kommandot för att aktivera FileVault med mobilkonton

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Använd Mac App Store för att installera uppdateringen. Det kan vara bra att säkerhetskopiera Mac-datorn innan du uppdaterar.

Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat andra uppdateringar. Du bör installera alla tillgängliga uppdateringar och låta installationen slutföras utan avbrott. Du kan även hämta den här uppdateringen från Apple-supportens hämtningssida. Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.