Ladda iPhone med Smart Battery Case

Smart Battery Case skyddar och laddar iPhone 6, iPhone 6s och iPhone 7 och ger dig mer tid att använda enheten. Lär dig hur du använder Smart Battery Case.

Kontrollera att du har den senaste versionen av iOS.

Sätta fast och ta bort fodralet

Sätt på fodralet genom att dra tillbaka toppen på det och skjut in din iPhone. Ta bort fodralet genom att dra tillbaka toppen av det och skjut din iPhone uppåt mot toppen av fodralet. Skjut uppåt, inte mot dig, då kan du skada kontakten.

Ladda iPhone var som helst

När du sätter i din iPhone i ett Smart Battery Case som har en strömkälla laddas din iPhone automatiskt.

Ladda fodralet och din iPhone

1. Med din iPhone i fodralet ansluter du Lightning-till-USB-kabeln som medföljde din iPhone till fodralets Lightning-kontakt.
  2. Anslut den andra änden av kabeln till Apples USB-strömadapter och anslut den till ett eluttag.

Du kan även ladda Smart Battery Case utan din iPhone.

Kontrollera laddningen

När du kopplar din iPhone till ditt fodral visas en laddningsstatus på låsskärmen. Statusen visas också när du ansluter eller kopplar från fodralet till en strömkälla. Leta efter laddningsstatusen i Vyn Idag på din iPhone om du redan har anslutit din iPhone till ditt fodral.

Låsskärm

Vyn Idag

När din iPhone inte är i fodralet visar en grön statuslampa när fodralet är fulladdat.

Ladda snabbt

Snabbast laddning får du om du använder Apples USB-strömadapter på 10 W eller 12 W. När du behöver ladda din iPhone eller fodralet så snabbt som möjligt kan du även undvika att använda processorkrävande appar som spel eller videoredigerare.

Om du inte kan använda ett tillbehör när du använder Smart Battery Case

Om du inte kan använda ett Apple-tillbehör eller Made for iPhone-tillbehör med ditt Smart Battery Case följer du dessa steg:

1. Koppla bort tillbehöret och koppla sedan in det igen.
  2. Starta om din iPhone.
  3. Ta bort din iPhone från fodralet och sätt sedan på det igen.

Om Smart Battery Case inte laddar

Gör så här. Prova igen efter varje steg:

1. Koppla bort Lightning-till-USB-kabeln från ström och koppla sedan in den igen.
  2. Om din iPhone sitter i fodralet tar du bort den och sätter i den igen.

Om din iPhone inte laddar

Gör så här. Prova igen efter varje steg:

1. Kontrollera att du har den senaste versionen av iOS.
  2. Om du har tillbehör anslutna till fodralet kopplar du bort dem.
  3. Starta om din iPhone.
  4. Ta bort och sätt tillbaka din iPhone i fodralet.

Läs mer

• Smart Battery Case är inte kompatibelt med iPhone 8 eller senare.
  • Om du behöver mer hjälp med Smart Battery Case kontaktar du Apple-supporten.