Om ett projekt som du skapade i iPhoto visar tomma ramar i Bilder för OS X

Med iPhoto kan du använda stillbilder från videor i projekt som kalendrar, böcker och kort. När du flyttar ditt iPhoto-bibliotek till Bilder för OS X visas videobilder som tomma ramar i projekt.

Bekräfta att ramarna är tomma på grund av videobilder

Följ dessa steg för att bekräfta att en ram i ditt projekt är tom för att den innehöll en videobild i iPhoto:

1. Öppna iPhoto. Om du öppnar iPhoto för första gången sedan du flyttade biblioteket till Bilder visas detta meddelande. Klicka Öppna iPhoto.
    Bilder-varning
  2. Öppna ditt projekt.
  3. Välj ramen som har bilden som saknas i projektet i Bilder.
  4. Klicka på knappen Alternativ längst ned till höger i iPhoto.
  5. I panelen som visas klickar du på Redigera bild. Om bilden är från en video visas detta meddelande:
    iPhoto-varning

Slutför projektet och lägg en beställning

Du kan slutföra ditt projekt och lägga en beställning med ett av dessa alternativ:

• Beställ tryck för ditt projekt, inklusive videobilder, via iPhoto.
  • Ersätt de tomma ramarna med andra bilder i Bilder och beställ sedan tryck i det programmet.