Om en del e-postmeddelanden eller brevlådor saknas i Mail efter en uppgradering till El Capitan

Om du inte kan se vissa e-postmeddelanden eller brevlådor efter att du uppgraderat till OS X El Capitan 10.11 ska du installera de senaste programvaruuppdateringarna för OS X.

Använd Mac App Store för att uppdatera till OS X El Capitan 10.11.3 eller senare och öppna sedan Mail och vänta på att uppgraderingen av ditt e-postbibliotek slutförs. Stora e-postbibliotek kan ta lång tid att uppgradera, och under tiden kan det hända att förloppsindikatorn rör sig mycket långsamt.

Om du fortfarande inte kan se en del meddelanden eller brevlådor kontrollerar du listan med brevlådor till vänster i Mail-fönstret. Om det finns en brevlåda som har ”Återskapade brev” i namnet letar du efter de saknade meddelandena i den brevlådan. Du kan dra meddelandena till en annan brevlåda.