Om en del e-postmeddelanden eller brevlådor saknas i Mail efter en uppgradering till El Capitan

Om du inte kan se vissa e-postmeddelanden eller brevlådor efter en uppgradering till OS X El Capitan 10.11 installerar du de senaste mjukvaruuppdateringarna för OS X.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Använd Mac App Store för att uppdatera till OS X El Capitan 10.11.3 eller senare. Öppna sedan Mail och vänta på att uppgraderingen av ditt e-postbibliotek slutförs. Det kan ta lång tid att uppgradera stora e-postbibliotek och under tiden kan förloppsindikatorn röra sig väldigt långsamt.

Om du fortfarande inte kan se en del meddelanden eller brevlådor kontrollerar du listan med brevlådor till vänster i Mail-fönstret. Om det finns en brevlåda som har Återskapade brev i namnet letar du efter de saknade meddelandena i den brevlådan. Du kan dra meddelandena till en annan brevlåda.