Hämta appen Apple Music om ditt land, region eller enhet inte har Google Play

Läs hur du hämtar Apple Music på Android om du inte har åtkomst till Google Play. Du kan behöva justera säkerhetsinställningarna för att slutföra installationen.

Hämta appen Apple Music för Android

Om Apple Music är tillgängligt i ditt land eller din region, men Google Play inte är tillgängligt, kan du hämta Apple Music-appen från Apples webbplats.

Om du är i Fastlandskina kan du hämta Apple Music-appen här:

Installera appen Apple Music

1. Svep nedåt från toppen av telefonens hemskärm för att öppna Notiscenter.

2. Tryck på applemusic.apk. Om du ser ”Installering blockerad” trycker du på Inställningar och välj sedan rutan bredvid ”Okända källor.”

3. Välj rutan bredvid ”Tillåt endast denna installation” på bekräftelseskärmen. Du behöver slutföra den här processen nästa gång du uppdaterar appen Apple Music.

4. Tryck på OK för att fortsätta installationen.

5. Tryck på Installera.

6. Vänta på att installationen avslutas och öppna sedan appen Apple Music.

Läs hur du går med i Apple Music på din Android-enhet.

Tillgängligheten för Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.