Ställ in Hitta min iPhone på alla dina enheter

Lär dig hur du ställer in Hitta min iPhone på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch och AirPods. Om enheten någonsin tappas bort kan du använda Hitta Min iPhone för att hjälpa dig få tillbaka den.

Hitta min iPhone hjälper dig att hitta och skydda din Apple-enhet om den förloras eller stjäls. Du behöver bara logga in på iCloud.com eller i appen Hitta min iPhone för att visa din saknade enhet på en karta, spela upp ljud som hjälper dig hitta den, använda Förlorat läge för att låsa och spåra den eller radera alla dina personuppgifter via fjärranslutning.

Ställa in Hitta min iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, AirPods

1. Starta på din hemskärm.
  2. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud.
  3. Bläddra längst ned och tryck på Hitta min iPhone.
  4. Skjut reglaget för att slå på Hitta min iPhone och Skicka senaste plats.

Om du uppmanas att logga in anger du ditt Apple-ID. Om du har glömt ditt Apple-ID kan du få hjälp med att komma ihåg det.

När du ställer in Hitta min iPhone så ställs parkopplade Apple Watch och AirPods automatiskt in.

Ställa in Hitta min Mac

1. Gå till Apple-menyn .
  2. Klicka på Systeminställningar > iCloud.
  3. Markera rutan för att slå på Hitta min Mac.

Om knappen Information visas vid Hitta min Mac klickar du på Information > Öppna säkerhet och integritet > Aktivera platstjänster. Om Aktivera platstjänster är gråtonat i inställningarna för säkerhet och integritet klickar du på  och matar in namn och lösenord för datorns administratör.